Snlgzmm Merhaba 5 hafta 2 günlük hamileyim grip oldum hafif öksürük Ve hapşırık var bi zararı olur mu bebeğime
Meri61 Snlgzmm canm bende 12+1 m bende grptm 5 gün yattım hep dnlendm çalsyrm normalde sıcak şeyler iç meyve ye ve dinlen o seklde gecrdm saylr ben bugün cok daha iyiym
Burcu35 Snlgzmm çok yüksek ateşler olmadıktan sonra bebeği etkilemediğini okumuştum bir yazıda. Sen yinede ıhlamur bal tarçın elma yapıp iç canım iyi gelir. Limonlu ılık suda iyi gelir. Adaçayından uzak dur. Geçmiş olsun😊
Aybukealtintas Snlgzmm Yüksek ateş olmadıgı sürece bebeginize zarara vermez, ama siz kendnize dikkat edin çünkü sizi halsiz düşürür
Snlgzmm Meri61 cevap için çok teşekkür ederim bebeğe etkisi yok yani değil mi içim rahatladı çok şükür 🙏🏻❤️
Meri61 Snlgzmm yani aynen yüksek ateş olursa acile gelrsn demisti bana Dr ben limonlu su içtim sıcak suya limon sktm içtim çok da sıcak içme tabi
Selin4 Ilık limonlu ballı su içmen tavsiye edilir bitki cay hamilelikte tavsiye edilmez ıhlamurda ilk dönemde içilmez geçmiş olsun
Aytan Selin4 ıhlamur neden içilemiyor. Araştırdım son dönemde içilmesinin sakıncalı olduğunu okudum ama ilk dönem için böyle bir şey görmedim. Ben de grip oluyorum 5+6 . İki gündür ıhlamur içiyorum 😞
Fatovebebegi Gecmıs olsun bende suan grıbım bıraz bıraz atlattım bol bol dınlenmenı tavsıye ederım sıcak ballı süt ıhlamuru çok ıcme bı küçük fıncan çünkü bıtkı cayı tabıkı ıhlamur olmazsa grıp geçemiyor kolay kolay ama ballı şutu daha çok tavsıye ederım Bıde balı karabıberle karıştırıp arada ye al yanına cay kaşığı ıle ye Bıde bol bol meyve başka caremız yok ılac malum yasak gecmıs olsun
Snlgzmm Cevaplarınız içim teşekkür ederim ballı sütü deneyim ıhlamur veya bitki çayı kullanmadım 🙏🏻❤️
elifiii Aytan ıhlamur gibi bitki çayları önerilmiyor. Aynı şekilde tarçın, zencefil de önerilmez. Özellikle ilk 3 ay çok önemli..
Aytan Snlgzmm teşekkürler. İçmeden önce epey araştırdım aslında. Grip olunca mecburen içtim yoksa içmem