Berivan-634 Arkadaşlar 39 haftalık olduk bugün doğuma yakın neler olur bilgisi olanlar lütfen beni aydınlatsın açıklayıcı bi şekilde bide iki gündür bacak ve kalça ağrısı çok şiddetli yaşıyorum dün daha hafifti bugün baya çoğaldı ağrısı doğumla ilgisi varmı?
Cansr Berivan-634 benim bacak kalça ağrıları 2 hafta öncesinden başlamıştı böyle gece yatakta dönerken ağrısından uyanıyorum doğum sancısini nasıl anlarız yani doğum olduğunu sancılar düzenli oluyor bide nişan dediğimiz benimki kahverengi sümüksü akıntı gibi bişey geldi ondan sonea ilk saate birdi sonra yarm saat sonra 20 dk da bir en son 7 dk da bir olana kadar yeni hastaneye gittim Rabb’im hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸
kahvekokusu_ Berivan-634 ben bebeğin başının baskısından yürüyemiyodum . O kafa ağırlığı adım attırmıyodu . Suyum gelerek gttim sancım olmadı fazla . Şu an 2.ci gebeliğim 39+2 bebeğim aşırı hareketli karnım taş çişim çok kalçalarım pert alttan batmalarım yine hafiften var … Doğum sancısı adet ağrısı gbi başlayıp karın sertleşmesi ve sık sancı ile devam ediyomuş . Ben sancı yaşamamıştım hafif bel ağrısı dışında .
Saskinannee Berivan-634 Merhaba bende 39+2 de gece adet sancısıyla ishal sancısı gibi hafif bi sancıyla uyandım tuvalete gittim hatta afedersiniz acaba ishal miyim diye bekledim ama bi şey yoktu.O sancı çok hafif şekilde dolaştı karnımda ve yarım saat sonra şiddeti biraz daha artarak devam etti sonra tekrar tuvalete gittim şeffaf yumurta akı gibi nişan gelmişti ve 15 dk sonra düzenli 5 dk da bir olacak şekilde çok şiddetlendi bi süre sonra 3 dk ya indi daha da şiddetlenmişti hemen hastaneye gittik spinal sezaryen olacaktım zaten ve öyle oldu.Umarım siz de çok uzun sürmeden sağlıkla kucağınıza alırsınız kuzunuzu
Berivan-634 Cansr çok teşekkür ederim çok sağolun yorumunuz için az önce yalancı sancılarım vardı korktum biraz ilk gebeliğim çok bi bilgim yok internetten baktığım kadar o yüzden bu başlığı açtım bilgilenmek için bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ❤️🙏
Cansr Berivan-634 rica ederim canım korkma allah yardım ediyor bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸
busenurrslmn kahvekokusu_ karın sertleşmesi sonucunda kasılma ve sancım oluyor adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi ama sık sık devam etmiyor bazen tüm gün iyiyim karnım aşırı hafif gibi oluyor bazende yattığım yerden kalkarken can çekişiyorum bebeğin kafasi sanki dusecekmis gibi karnımı tutmadan yuruyemiyorum bunlar belirti mi sizce
Lalrae busenurrslmn ben bugun 38+1ım cok fena alttan baskı hıssedıyorum evı supuruyodum kendımı yataga zor attım karnımı tutmadan yuruyemedım dogum belırtısı mı acaba
busenurrslmn Lalrae iki gündür derdime çözüm arıyorum burda ilk gebeliğim o yüzden pek bilgi içinde değilim bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim