Nuray1ilayda Elim kolum bağlı yüreğim dayanmiyo utanıyorum 😢😢😢 hele bebekleri görünce Allah’ım nasıl mucize kurtuluş kaç saattir orda çaresiz duruyorlar … Yazamıyorum içimde boğazımda düğüm düğüm sözler gececek inşallah ama çok zor 😖😢 böyle uzaktan izlemek bakmak haber beklemek Allah’ıma yalvarıyorum oradakilere güç kuvvet sabır versin dua edelim inşallah
Cansr Nuray1ilayda 2 aylık bir Bebek gördüm birsuru çocuk kalbim dayanmıyor artk bizmde başımıza gelebilirdi az önce de bir amca gördüm cebinde bisküvi vardı diyor çocuklarıma verecektim hiçbiri çıkmadı enkazdan agliyordu 😓😓😓
usenmedimyaptimbirvelet Nuray1ilayda mehmet çınar diye 2 aylık bebek çıkarıldı enkazdan benim oğluma koyacağım isimdi videoyu gördükten sonra o kadar çok ağladım ki.. evimden,yediğim yemekten utandım 2 gündür ölü gibiyiz ailem,eşim…Rabbim tez vakitte refaha ulaştırsın hepsini dayanamıyoruz yürek acısına.
esnyz14 Nuray1ilayda vallahi bende. canım ne bişey yemek ne bişey yapmak istiyor. canımın içinde can olmasa ne yer ne içerim. Allah’ım hepsine dayanma gücü versin inşallah. Bebekleri, çocukları, korku dolu ama anlam veremeyen bakışlarını unutamıyorum
-_Esra_- 3 yaşında bebek uyuyor uykusundan uyanmış gibi rahatça kurtarıldı noluyor Ya noluyor uyuyorum dedi Pamuğa sarmış sanki Rabbim burnu Bile kanamadı. Rabbim ol desin olsun, kimsenin canı yanmasın artık bir yandan da yangın var..
Kalbiimde2can -_Esra_- ayy evet ben saskinlikla be sevincle izledim rabbim büyük 🤲🏻 uyumus galiba kurtarilirken uykudan uyaniyor gözlerim falan ovusturuyor bide kiziyor ya 😂❤❤❤❤❤
Nuray1ilayda usenmedimyaptimbirvelet 😢 küçücükler ya bakarken içim parçalanıyor Rabbim ne güzel ’korumus hiç bişey olmamış hiç biseyden habersiz masum masum bakiyo