Ozlemmisss Kızlar 27 haftalık hamileyim. saat 8 den beri çok hareketli hiç durmuyor. Biliyorum hareket etmesi iyi ama 4 saat boyunca bu kadar hareket etmesi beni korkutuyor artık ve 3 4 gündür böyle . Normal mı sizde bu kadar hareketli olması?
Minik_annee Ozlemmisss bence normal çünkü benim bebeğim de 29 haftalık bazen cidden hiç durmuyor maşallah özellikle yattigim zaman o başlıyor
ParildayanYildiz Ozlemmisss canım bana sağlık ocağında ebe bilgi verirken hareket aşırı az yada aşırı çok olursa muayene ol demişti korkma sakın her bebiş farklı oluyor normal de olabilir ama yinede bilgimi söylemek istedim
Minik_annee Ozlemmisss sanırım 🤭bizi gene uyutmayacaklar galiba aman hep böyle hareket olsun bizi korkutmasinlar 💓
Gamzeeris Bende 28+1 masallah benimkide kıpır kıpır hic durmuyo gece gündüz 😆 ama doktorum biz hareketli bebek severiz zaten dedi o yüzden için rahat olsun🥰
Ozlemmisss Gamzeeris İnşallah öyledir kuzum bebeğin hareketli olması iyiliğine işaretmiş ama çok gibi geldi 🤦🏻♀️😄
Ozlemmisss ParildayanYildiz Ay bilemedim araştırdım kötü bi yorum yok ama geçen hafta gittim doktora devam ederse gideyim bari 😒
Ozlemmisss Cansudinc Aklıma geldi benimde hissediyorlar cidden herşeyi. Bi kaç gündür hem sinirliyim hemde depremden dolayı çok üzgünüm 😪
ParildayanYildiz Ozlemmisss sakın stres yapma canım her bebek farklıdır benim bebeğim de 27.haftada aşırı hareketsizdi pozisyonundan dolayıymiş mesela seninki de en hissedilecek şekilde duruyordur
AdinsMom Ozlemmisss benimde oğlum öyleydi 23-25 arası hiç durmuyodu sordum doktora hareket eder normal dedi iyi bişeymiş kaslarını geliştirmek için yapıyolarmış