Merveofs Siirt’te yaşıyorum 2 depremi de hissettik. Gece uyandırdı bizi ve o andan beri rahatım yok asla. Çok şükür şehirde yıkıntı çöküntü yok sadece sallantıları hissediyoruz o da diğer şehirler gibi sürekli değil birkaç kere hissettik sadece. 6 aylık bebeğim var her an sarsılıyorum sanki özellikle akşam çöktü mü içimi bir hal alıyor. Aklıma sürekli ya buralar da çökerse ya enkaz altında kalırsak ya can çekişirsek düşünceleri geliyor. Bebeğim için ayrı korkuyorum. Nolur çok dua edin geçsin bitsin bu günler….🥺😥😥 Rabbim göçük altında kalanlara da yardım etsin 🥺
Ceromommm3 Merveofs bende dogudayim 6 şubattia dışarda sabahladık Çok kötü bir duurm Uyumamaya çalişiyroum Ya uykuda deprem olursa Citirdi duysam fırlıyorum Allahım Merhamet et
aynenkezoaynen Merveofs kötüyü düşünme iyi düşün iyi olacak ve geçecek bu zor günler de inşallah❤️ rabbim hepimizi korusun
Wxn008 Merveofs ALLAH yardimciniz olsun dualarimiz sizinle, atlatacagiz bu gunleri Allahin izniyle🤲🏻😢
KLORAKHANIM Merveofs bugun yasiyor olmaniza sükür etmenin yaninda geleceginiz için de her gün dualar ediyorum 🤍 iyi olun hep verecek tesellim yok canim cok yaniyor ama güclü olun nolur
Merveofs Ceromommm3 psikolojiler berbat Rabbim bir an önce feraha erdirsin diye dua edebiliyorum sadece 😢
kahvekokusu_ Rabbim görünmeyen ordularını göndersin . Bu felakete insan gücü kuvveti yetmez . İnsan aciz kaldı . Gönder Ya Rabbi melek ordunu , şehitlerimizi gönder yardımımıza . Toparla bu vaziyeti . Tut ellerimizden . Bırakma bizi
Merveofs kahvekokusu_ Rabbimin yardımı olmasa… Her daim yardım etsin inşallah bir an önce huzura erdirsin 🥺
Merveofs aynenkezoaynen aklımı durduramıyorum hele ki haber vs duydukça gördükçe dayanamıyorum çok zor Allah’ım felaketi yaşayan insanlarin yardımcısı olsun 😔
Merveofs KLORAKHANIM şükür kesinlikle canımız sağ bebeğimiz kucağımızda hâlâ başındayız elhamdülillah 🤲🏼 Ama büyük bir korku hâli 😔
dahabirmavi Merveofs bizde öyle hala hissediliyormuş evlerde kalamıyoruz en ufak bi sallantıda aklım çıkıyor😔
Merveofs dahabirmavi evimden ayrılmadım binaların arası çok güvensiz geliyor, evde kalınca da ya inemezsem diyorum iki ara bir dere yaşıyorum 🥺