Kucuk_melegim Mervetnl benim ensemde iki tarafli ağrı vardi ben kas ağrısı diye umursamadm geçti ama yarn idrar sonucum çıksn bakalım şeytan diyorki hastaneyi değişir ama 4 gunum kaldi😪
Mervetnl Kucuk_melegim az kalmış hiç bence üzmeyin gönlünüzüde sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah 🙏🏻 Ama buraya da yazın olur mu iyi olduğunuzu bilelim 😌
Hilallsili96 Kucuk_melegim kız doğumuna 4 gün kalmış bu kadar tedirgin olma bitmiş çok şükür keyfini çıkar ❤️
Kucuk_melegim Mervetnl inşallah canim allahim bütün gebelere yardim etsin inşallah içime hiç sinmiyor doğum yapicağim hastane birdaha da tobe saten bitmiştir benim için. Çok sağol haber ederm tabiki❤️
Gorkim Kucuk_melegim doktoruna sordurn mu benimde 136/93 falan çıkıyor ortalama doktor ilaç verdi yarın sabah başlıcam mecbur
Gorkim Betullllmirac41 bende aynıyım seninle 28+4 bu hafta baş gösterdi birden 13.6 14.6 bu aralıkta küçüğü de 8.6 9.5 arasında gidip geliyor doktorum ilaç verdi bnm ikiz bebişlerim dahada yükselecek artık dedi yarın sabah ilaca başlıcam hiç istemiyorum aslında
Betullllmirac41 Gorkim bende sordum bu akşam da bi kaç gün not al dedi cumartesi randevum var bakalım ne dicek
Kucuk_melegim FatmaAselinAnnesi_60 alla alla bunlar o 7 nin 9 olmasini bekliyorlar herhalde 9 olduğu zaman gebelik zehirlenmesi başlangıçi oluyormuş
Gorkim Betullllmirac41 bende salı günü gittim takip edelim dedi ama bugün 14.6 9.7 leri gördüm küçük olan tedirgin etti doktoru
Betullllmirac41 Gorkim ilaç verdi mi acaba benm ilk doğumum da 32 haftalık oldu tansiyondan dolayı tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bende o yüzden ilaç kullansam daha mı iyi olur ki diyorum bende
Gorkim Kucuk_melegim evet ihmal etme erken doğumu tetikliyor tansiyon bende salı günü tekrar kanla idrar vereceğim
Gorkim Kucuk_melegim senin bişeyi kalmamış ya içmesende olur doğum yap direk düzelir ben daha 29 un içindeyim
arzumucahit69 Hemsireyim tansiyonunuz gayet normal neden yuksek dediler anlamadim sizde merak etmeyin gayet normal zaten ☺️❤️
Kucuk_melegim arzumucahit69 teşekkür ederim bilmiyorum niye öyle dediklerini stres oldum bugün gidip kan ve idrar veememi istediler
Gorkim arzumucahit69 ben bu sabah erkenden ölçtüğüm de 14.4 9.5 çıktı limonlu su içtim 1 saat sonra 13.3 8.7 çıktı benim ki nasıl hemşire hnm ikiz bebek bekliyorum 29. Haftanın içindeyim doktorum nidicard verdi ama içesim yok hiç