Kucuk_melegim Kizlar tansiyonum yine 118/90 çıktı hastaneyi aradm sabah tekrar bak dedi ve sağlık ocağında idrar ver dedi oyle yapicam eser miktarda protein vardi belki positif olmuştur ondan böyledir bilemedim yani😪
minigiminannesi03 TubaEraslan 8/2 düşmüş bayılmışım rahat 10 dk kendime gelmemisim sonra esim hastaneye götürdü beni o zaman kendime geldim
Kucuk_melegim Esrahmet 18 derken 18/9 mu gebelik zehirlenmesi demek nasl yüksek değil benim kucuk tansiyonum yüksek sadece
Esrahmet Kucuk_melegim evet gebelik zehirlenmesi geçirdim zaten 30 saat düşürmeye ve açıklığımin ilerlemesini beklediler suni sancıyla baktılar devamlı yükseliyor hemen sezeryana aldilar. Doğumdan sonra 5 gün yattım hastanede doğuma rağmen düşmedi hemen 14-15 lerdeydi ilk 2 gün
Smylcn_ 1 hafta önce 18/11 yüksek tansiyondan doğum yaptım. Siz siz olun hafif yüksekte olsa çaresine bakın.
Kucuk_melegim Smylcn_ tek başıma koşturup duruyorum doktorun birşey yaptığı yok idrar verdm Protein varmı diye yarn cikacakmiş sonuç arada halen kucuk tansiyonum 9 oluyor
Kucuk_melegim Esrahmet benim tansiyonum 118/95 çıkıyor buda mi gebelik zehirlenmesine yol açıyor yoksa sadece 140/90 mu olması gerekiyor
Esrahmet Kucuk_melegim gebelik zehirlenmesi sadece tansiyon yüksekliğiyle olmuyor idrarında protein kaçağı var mı yada böbreklerinde bı anormallik var mı hepsi değerlendiriliyor. Sadece tansiyon yüksekliği olursa onu düşürmeye çalışıyorlar diye biliyorum benim ki asla düşmemişti
Gorkim Kucuk_melegim doktoruna sordurn mu benimde 136/93 falan çıkıyor ortalama doktor ilaç verdi yarın sabah başlıcam mecbur