tanritanir Arkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğin bağırsaklarında biraz parlaklık görüyorum dedi doktor internetten araştırınca piskolojim bozuldu doktor bidaha detaylı ultrason için n randevu verdi onu bekliyorum başına gelen var mı
Asiye6125 tanritanir merhaba bozma moralini ulturasyonla ilgilidie oluyor benim kizima dediler allaha sukur hic biseyinyok 3 ysinda suan .Kafani takma.Bunlarin net olmasi icin baska belirtilerde olmasi gerek.
Haticeufuk 20li haftalarda bizdede göründü ileri haftalarda kendiliğinden geçti. Doktor bebek anne karnında geliştiği için şuanda net bişey diyemeyiz demişti zaten. O parlaklıkda anne enfeksiyon geçirirse olurmuş grip vs
tanritanir Asiye6125 Asiye6125 ay inşallah bişi çıkmaz sizinki gibi sağ salim alırım yawrumu kucağıma
Sa26 Banada söyledi çok moralimi bozdu az bişi dedi aynı size denildiği gibi kalbindede görüyorum dedi sıvı alalım dendi istemedim 10 günde bir kontrole çağırdı bu perşembe gideceğim perinatoloji bölümünü hiç sevemedim:(
tanritanir Sa26 inşallah bişi çıkmaz sizdede bende hiç sevmiyorum perinatolojiyi sağ salim alalım yawrularimizi kucağımıza