bebislerhakkinda Gebelik ilk belirtisi de sirtinin baştan aşağı komple ağrıması ve yanlarına minik iğneler batması aklında bulunsun 😁 oyle hemen bulantı koku olmuyormus
Betbet98 bebislerhakkinda ayyy inşallah okurken heyecanlandım sırtım bolca ağrısın hiç önemi yok çekmeye razıyım o minik iğneler batmasını daaaa:) senin oldu mu kuzum
Betbet98 bebislerhakkinda kuzum acaba hangi gün tam tuttu. Pik günü mü bu önemli:( ben aylardır pik deniyorum ama yok olmuyor. Tabi işin sırrı o günü yakalamakta cunku yumurtlama sadece 1 gün oluyor .. 3 aydır ovülasyon denedin mi peki ?
tucemsi Betbet98 Kuzu selam, bugününkini yaptım ekliyorum. Silikleşmiş. Acaba çatladı mı yoksa dediğin gibi zaten çoktan mı kaçırmışım yoksa? Bir umutsuzluğa kapıldım ama…  https://www.hizliresim.com/6kfjczw
Betbet98 tucemsi kuzum silikleşmiş iyice. Sen günlerdir yaptıklarını alt alta koyup fotoğrafını çeker misin bakalım nasıl ilerlemiş
tucemsi Betbet98 attım kuzum hepsini pazartesi başlamıştım yapmaya her günü fotoğrafladım bi bak bakalım
Betbet98 tucemsi kuzucum ne demek ne yapıyorum sanki her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum hiç merak etme 💖🥰
tucemsi Betbet98 ya da sana özelden atayım instsgram olur whatsapp olur sana hangisi uyarsa ya da burdan tek tek mi ekliyim?
Betbet98 tucemsi kuzum salı ve perşembe epey silik ya. Hele bugün çok silik bence kaçırdın gibi :( yarın bir daha bakalım yarın tam net kendini belli eder
Betbet98 Kuzum çok pardon yeni gördüm kusura bakma, instagram kullanmıyorum balım şimdi bakıyorum hepsine dur
tucemsi Betbet98 ay kuzum ya çok modum düştü. Hala resimleri açıp açıp bakıyoruö kendimi şey diye motive ediyorum bunları yaptıktan hemen sonta çekmiştim diye :)
tucemsi Betbet98 sağ ol kuzum o zaman yarın birdaha deneyip atarım 🙏🏻 ama kaçtıysa diğer günlerde tek çizgi olmaz mı hiç anlamıyorum da zaten ondan merakımdan soruyorum
Betbet98 tucemsi kuzum yarın iyice silikleşirse bil ki kaçtı:( ama senin hatan adet biter bitmez başlamaman :(