Betbet98 Kızlar umarım yükleyebilmişimdir, pik diye umuyorum ama sormak istedim bakar mısınız.. dualarınızı bekliyorum kulun kula duası geçermiş hepinize dua edip dua bekliyorum 💖🤲🏻 heyecanla 7 ocak yazmışım 7 şubat🥹
mrvsrcn Betbet98 Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin, cennet vesilen olsun evlatların 🤲
Esragungor34 Betbet98 rabbim hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin her zaman dualarimdasiniz 🤲
Hnfe_sltan0332 Betbet98 canim bende 2 gün yumurtlama oldu sonra çatladı değerlendirdim 3 günü de şuan hamileyim insallah sana da nasip eder allah
Betbet98 Hnfe_sltan0332 amin kuzum cümlemize nasip etsin Rabbim🤲🏻 sağlıkla al kucağına💖🥹 bende mi 3 gün değerlendirsem acaba
Hnfe_sltan0332 Betbet98 canim ben bu yıl mayıs haziran denedim olmamisti eşim asker yanina gelebilmistim ama gelip gidiyor kalmıyordu yanımda yani denk geldikçe oluyordu olmadı 2 ay daha sonra tayin olduk şükür bidaha yapmadim ekimde geldik beraber o ay ovulasyon yapmamıştım kasımda yaptım zaten 1 aylık teslim kalmıştı denedik şükür Allaha oldu baya iliski olmuştu ama yumurtlama öncesi ve sonrası ve hemen kalkmadim iliskiden sonra bel altıma yastik ve ayaklarımı duvara kaldiriyordum ama bunlar sadece Bi vesile dua et sabret Allah ol deyince olmayacak bir şey yok sen elinden geleni yap duanı et hayırlı sonuçlar alirsin allahin izniyle
Betbet98 minikumutlar eşim işten ötürü eve gelemedi :( belki sabaha belki öğlene gelir tam da pik günü
Betbet98 Hnfe_sltan0332 amin kuzum amin inşallah Rabbim ol demedikçe bunlar hep bi çaba, o ol derse bunlara bile gerek kalmadan oluverir😭🤲🏻 dualar ediyorum aylardır bekliyorum rabbimbana da tattırsın inşallah