aybukekurt55 Lazistan şuan gözle daha belirgin Allah’ın izniyla inşallah artar lütfen dua et bana da canım
Zumra_elif61 aybukekurt55 geçen ki kimyasalım da 5 gün kala böyleydi kan 14 çıkmıştı bekle kanaman falan ağrında yoksa inşallah ekimde birlikte alırız kuzularımızı
aybukekurt55 Zumra_elif61 yok kuzum kanamam felan da yok iyyim inşallah bakalım telaşlıyım inşallah yükselir
aybukekurt55 Lazistan gitmedim kuzum bir kaç gün daha beklayim biraz daha netleşsin varsa eğer diye bekledim
kubiko__ aybukekurt55 özelde veya tıp merkezlerinde direk beta için kan verip çıkabiliyorsunuz. Sizin dediğiniz devlet hastanesi mi acaba
aybukekurt55 kubiko__ özel hastane ama benim sigortam olduğu için yaptılar sanırım kadın doğuma gidip yaptırmıştım
Lazistan Evet daha belirgin ama keşke gitseydin normalde doktorlar 2 günde bir kan ister beta artısı sağlıklı ilerliyor mu diye
Lazistan Zaten 2 günde bir istemesinin sebebi sağlıklı artış var mı diye yoksa doktorlar neden 2 gün sonra tekrar kan verin bakalım sağlıklı artış oluyır mu desin