aybukekurt55 Kızlar bugün aşılamamın 13. Günü beta verdim7,11 çıktı doktor aradım ulaşamadım saat geç olduğu için var mı yok mu bilmiyorum betası düşük olup yükselen oldu mu
arirangg aybukekurt55 13. Gün için iyi bir beta. Benim de yumurtlamanın bu günleriydi 4 çıkmıştı. Sonra artmıştı
aybukekurt55 aybukekurt55 beta vermek için sürekli muane açtırmak zorunda yız acilden almıyorlar beta üç hastane gezdik
berilkayapiskin aybukekurt55 Benim öyle oldu tatlım, ilk 8.5 çıktı 4 gün sonra tekrar kan testi verdim 88.8 çıktı
Havvaca aybukekurt55 iki gün sonra beta ver 2 katı yükselirse sağlıklı diyorlar genelde ama daha çok küçük belli çünkü 5 den sonra gebelik var diyorlar
kubiko__ aybukekurt55 garanti olsun diye sen 4 gün sonra ver bence canım betayı. Bu esnada güzelce dinlen moralini hep yüksek tut
aybukekurt55 Lazistan tamam öyle yapacağım iki günde bir kan vereceğim peki test yapsam sabah çıkar mı
Lazistan aybukekurt55 idrar testinde çıkar mı bilmiyorum ama Şuan oluşma aşamasında için ferah olsun bak tekrar diyorum ben 2.53 ile öğrendim direk kan verdim ama
kubiko__ aybukekurt55 özelde veya tıp merkezlerinde direk beta için kan verip çıkabiliyorsunuz. Sizin dediğiniz devlet hastanesi mi acaba
aybukekurt55 Lazistan bende direk kan verdim hiç test yapmadım çok iyi şimdi kaçsınız betanız acaba içimi rahatlattın burda olsa sana sarılırdım
Aysll33 aybukekurt55 canım 29 ile öğrendim iki günde bı kan verdim çok yıpratıyor bu durum bnce bekleyebiliyorsan bekle bı hafta kimyasal olursa düşer zaten rabbim hayırlısını nasip etsin