Brck0303 Mkds canım nöbetçi eczaneler varmış her yerde oralarda bulabilirsin bir ablama sordum öyle söyledi
Hallerimvarbenim Mkds Ben ıspartadayım canım yurtiçi kargo afet bölgesine gönderim yapıyormuş onlarla göndermeye çalışayım
Mkds Hallerimvarbenim Antep den aldırdık canım o zaman onlara diyelim onunla göndersinler açıksa burda da eczanelere baktım çok teşekkür ederim şehir dışında akrabalar var olmazsa onlara söyleyeyim
Brck0303 Mkds Allah yardımcın olsun canım sende dua et günüm doldu çocuk bu günde gelmesin diye dua etiyorum
Mkds Brck0303 inşallah sağlıkla doğar sende endişe etme inşallah doktor falan bulunur Allah yardım eder inşallah
Mkds Brck0303 başka şehre git imkanın varsa ben öyle yapmak zorunda kaldım doktorum paylaşım yapmış imkanı olan gitsin diye
Brck0303 Mkds ailemi bırakıp gidemem burda sağlık bakanlığından aradılar sancı olduğunda size ebe ve sağlık ekibi gelecek diye yoksa Antalya Mersin Adana bir çok yerde ev var hepside dayı teyze hala amca ama ailem burda gidemem
Mkds Brck0303 haklısın valla ben bile geldim ama aklım orda eşim orda kaldı inşallah düzelir her şey de bir an önce yavrularımız güzel bir dünyaya doğar