Gozdekubra3435 Kızlar acil cevaplarınız bekliyorum, boğaz enfeksiyonu olmuşum ateş mide bulantısı boğaz kozarıklığı vs var, serum taktılar ateş düşürücü ve ağrı kesici, 37+4 haftalık gebeyim zararı olur mu 😢
Gunicka Gozdekubra3435 allah sifa versin bizim arkadasim da doguma yakin bogazi arimiwdi Bebek dunyaya Salikli geldi Sukur inshAllah sizde salikla alirsiniz kucaginiza
Mervetnl Gozdekubra3435 zararı olsa takmazlardı hastanedesiniz ve ordaki insanlar doktor ve hemşire. Geçmiş olsun, biran önce toprlanırsınız inşallah
Sersel_15 Gozdekubra3435 bende olmuştum çok zor atlattım uzunca bi süre geçmedi çok geçmiş olsun bol bol dinlen
Seydo54 Gozdekubra3435 bana serum takmislardi sanirim paroldu, simdi yine hastayim 36 haftalik antobiyotik kullaniyorim oksuruk ses kisikligi birde burun akintim var sinuzitim cok fena, gecmis olsun
Sumgum Gozdekubra3435 bunu doktora sorsaydınız keşke :) doktorlar zaten gerekli bilgilendirmeyi yapmıştır ama ateş ilk 12 haftada bebek için risklidir diye makalede okumuştum. Zaten hamile olduğunuzu biliyor doktor ona göre serum ve ilaç veriyorlar
Serklajligebelik Gozdekubra3435 gerçekten hastanedesiniz, doktor var ama siz içiniz rahat etsin diye buradan mı soruyorsunuz ?