Humannrle Naz1616 aaa gerçekten mi 🤲 inşallah bana da böyle mucizeler olur adetimde 30 35 gün arası oynuyor
Humannrle Dolphin16 maşallah canım büyük nimetmis aslında aramadan nasip olması 🤲 ben ilkinde hiç kıymetini bilemedim
3kuzuAnnesiyim Humannrle evet suan hamkleyim 21. Hun iliski ve yumurtlama oldu. Herkes 14. Hun yumurtlamaz. Benim 3 gebeligimde 20. Gunden sonra oldu. Ilk kizimi evledim ve adetimin 22. Gunu bitmis 23. Gune gecmisti iliski oldu ve o gun hamile kaldim.
ilknurdnc68 3kuzuAnnesiyim benimde iki kızım ve ve üçüncüye hamileyim bende adetimin bittiği günün ertesi günü hamile kaldım :)))
Cihangirmom Humannrle öyle benimde öyleydi seni çok iti anlıyorum ama takma kafana sokma canını düşündükçe süreç olumsuz sonuçlanıyor ben artık yeter deyip bosverdiğimde hamile kaldım
Cihangirmom Humannrle böyle stres yaptıkça süreci zorlaştırıyorsun ama bana doktorum öyle demişti neler denedik olmadı klomenler o bu ne zaman aman deyip saldım o zaman Umut oldu bana canım benim
Ilay-1 Geçen ay döngü sürem 35 gündü ve 22. Gün gördüm yumurtlamayı test yapmadan 2 saat öncesi sıvı özellikle su içmeyin pes etmeyin teste devam edin