kadertugrul7 Kizlar esimin operatörlüğü var gaziantepe gitmeyi düşünüyorlar bir kac arkadaş enkazlarda aramalara yardim etmek için duydugunuz bildiginiz afadin gitmediği yer yada operatör arayan varsa gönüllü olarak gidicekler burdan bilgi verirmisiniz
2aslan_annesi07 kadertugrul7 insaAllah gerek kalmaz insaAllah her yere yardım gidilmiştir daha önce gitseydi keşke bizim yakınımiz Diyarbakır’da hala gidilmemisti
Ebbruc kadertugrul7 arkadaşım ve biçok insan hasan kalyoncu üniversitesinde mahsur . Çocuklarda varmış ve açlar yemek yok su yok ısınamıyolar yardım gönderebilir misiniz
kadertugrul7 2aslan_annesi07 su an kalabalik toplamaya calisiyorlar makine yok ellerinde orada operatör arayan makine varsa kullanima gidicekler yoksa elle arama yapicaklae ama hâlâ haber gelmedi beklemedeyiz ama esimin amcasi tirci yardim toplandi yola cikicak inşallah bugün
mrsperaa kadertugrul7 nolursunuz size yalvarıyorum eşinize söyleyin Elbistan’a gitsinler lütfen yalvarıyorum çok kötü durumdalar eşimin ailesi orda herkes enkaz altında en son dün su içmişler içmeye su dahi yok sürekli enkazlardan ses geliyormuş ve yardım edemiyoruz diyorlar 2 gündür sokaktalar bir Allah’ın kulu yok diyorlar lütfen oraya yardım edilsin yalvarıyorum
kadertugrul7 mrsperaa rabbim yardimcilari olsun inşallah haber bekleniyor su anda hâlâ inşallah gelir bir an önce orayada giderler su an kalabalik toplamaya çalışıyorlar uc bes kisi ile olucak is değil çünkü
kadertugrul7 Kizlar esimin amcasi tır şoförü bugun çok şükür tira yardim yukleniyor malatya adiyaman il il gidilicek inşallah 🤲