babymomy12 3 gündür gribim doktorum en sonunda kbb gözük dedi bugün gittim kulağımda ve burnumda enfeksiyon çıktı burnumdan da bademciklerime akıyormuş antibiyotik verdi augmentin 1000 ml illiadin burun spreyi bunları mecbur kullanıcam bu arada 34. Haftadayım ama asıl şikayetim öksürük! Öksürdükçe karnım acıyor kasıklarımda ağırlık oluştu buna kesin bir çözüm var mı lütfen söyleyin helak oldum öksürmekten….
Zykbrkty babymomy12 hamileyken bende çok kötü öksürüğe yakalanmıştım bana en çok fayda eden pekmez oldu pekmezi bıraz ısıtıp içine karabiber serptim içtim baya rahatlatoyor deyenebilirsinix
Binnur-cam babymomy12 valla canım bende 23 24 haftamda oldum grip antibiyotiksi serumsuz balgam söktürücüsüz atamadım 1 haftaya anca rahatladım.. Sıcak suya limon sık iç Ilık su normal su içme Ihlamur limonlu iç Antibiyotik 1 2 güne rahatlatır geçmiş olsun
unlusura babymomy12 pekmez ve limon ısıtıp iç içtikten sonra su falan hemen içme etkisi biraz dursun ve antibiyotik içtiğin için bol bol su iç ki ilaç bebeğe dokunmasın
semadrd Bende 6-7 haftalıkken ağır bir gribe yakalandım, acillik oldum hatta antibiyotiksiz asla iyileşemiyodum öksürük kalmıştı bir tek artık bıçak gibi ağrısı oluyodu karnıma göğsüme her akşam ballı süt içtim canım Allah’a şükür geçti
burcin-2202 babymomy12 😀pekmez nasıl yapılıyor kaynatılarak . Bu benim fikrim ben iyileştim o şekil ilaç kullanmadan .Siz nasıl isterseniz 🫶
baharkarakuzu babymomy12 tereyağını kızartıp üzerine pekmez döküp yiyebilirsiniz, zencefil çayı da çok iyi geliyor bende hastalanmıştim bu şekilde atlattım.
Beyazeller babymomy12 geçmiş olsun . Çam macunu yutuyordum ben , içinde bir çok baharat var . Hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama işe yarıyor
Hilal2 Limon şu bal karabiber beni bu iyileştirdi öksürüğümüde dut pekmezi öyle ısıtmadım normal yedim hamile olmadıgım zamanda bile ilaçla 2 ayda iyileşen ben 1 haftada ilaçsız iyileştim ama kendimi çok terletttim saçıma kadar su içinde kalıyordum sonra hemen duş bu şekilde
asyagibi babymomy12 Bende cok hastalanmıştım öksürek tereyağını ısıtıp pekmez döktüm üzerine ekmek batırıp yedim kesiyor öksüreği
Nanai babymomy12 ayvayı dilimleyip üzerine su ilave edin 5-10 dk kaynatıp içebilirsiniz. Şifanız bol olsun