Cemom 7.ci hafta 4gunluk hamileyim kese var yolk var fakat bebek uok doktor boş gebelik diyor kanaman olacak birhftaya kadar olmazsa kürtaj dedi kürtaj olmak istemiyorum bu durumu yaşayanlar varmi biraz morale ihtiyacım var arkadaslar
koalamom_ Cemom ben de boş gebelik yaşadım ama yolk kesesi bende de yoktu. Yolk kesesi varsa Allah’ın izniyle bebekte gelişir Allah müjdeli haberler almanIzı nasip etsin
FatmaErdur Bende boş gebelik geçirdim 8 haftalıkken kese vardı sadece kürtaj oldum boş gebelikte 25 mm kese boyutunda bebeğe dair bişey yoksa boş gebelik olarak adlandırıyorlar ama bende yolk kesesi de yoktu
Zezeeeyyldrm Cemom yolk varsa boş gebelik nasıl diyebiliyor benim boş gebelikti hiçbir zaman yolk oluşmadı
Esraguzel Cemom benimde ilk gebeliğimde öyleydi 8. Haftada yeni dollendigini gördüm.Progestron diye bir iğne yapmışlardı gece sabahında döllendigini görmüştüm.Belki geç döllenme de olabilir üzülmeyin başka bir doktora görünün..
Esraguzel Cemom amin amin inşallah alırsınız sonucu burayada bildirirsiniz inşallah güzel sonuçlarınızı 💕
Cemom Yine bebis görünmedi iki gün arayla beta hcg vericem aralarında %70gibi fark olursa umut var ama yoksa malesef kürtaj diyor
Esraguzel Cemom Rabbim inşallah ol der o da oluverir..🤲🏻 her şey bizler için birer imtihan hiç üzülmeyin.Veren Rabbimin vardır bir bildiği.Hakkinizda hayırlısı olsun..