Lutfen okuyun. Oncelikle iki gundur deprem haberlerinden cok etkileniyorum Allah deprem bolgesinde olanlarin ve onlardan haber alamayanlarin yardimcisi olsun diyorum. Kendimi salarsam oturup aglarim sadece baska birsey yapamiyorum malesef. Geleyim asıl konuma. Eşimin is yerinden kaynakli ozel sigortamiz var. Gebeligi de karsiliyor. Simdi sunu anlamaya calisiyorum ben Bursa Hayat Hastanesine gidiyorum ben muayene ucreti sigortamdan 210tllik provizyon istiyor. Tahminimce normal muayene ucreti daha fazladir 300 500 arasinda odeme yapanlari kayit esnasinda duymustum neye gore bilemem tabiki. Hastaneye dogum ucretini sordugumda en son 11100tl demislerdi. Bunun sgkli ya da sgksiz hasta icin mi olup olmadigini bilmiyorum. Ve sadece dogumdan ibaret mi onu da bilmiyorum haftaya daha detayli ogrenmeye calisacagim. Öğrenmek istedigim şu: bu hastanenin dogum ucreti 11100tl ise benim sigortamda gosterilen dogum limiti 10000tl. Ben bu 10binim uzerini mi öderim? Yoksa ozel sigorta ile hastane arasindaki sozlesmeden kaynakli farkli bir tarife mi uygulanir bize? Bundan emin olamiyorum. Bana mantiksiz gelen şu: sigortamiz temmuz ayinda yenileniyor. Temmuz ayina kadar fiyatlar yilbasinda degisip artis gosterdigi icin sigortamin limiti istenen tutarin altinda kaliyor. Bu durumda uste odedigim ucreti sigortadan talep edebilir miyim ya da dedigim gibi farkli bir tarife mi uyguluyorlar ozel sigortaliya. Var mi bu tarz durum yasamis ve dogum yapmis uzerine ucret odememis veya farkli bir yol izlemis birileri?