Askeryarii aysenur-1998 bende adet göğüs ağrısıyla hamilelik göğüs ağrısını ayırt edebiliyorum bi kimyasal yaşadığım için iki kere yaptım test biri sadece şeffafca yeri belliydi iki gün sonra yaptım biraz daha koyuldu
Askeryarii Cananmusa inşallah iki kere yaptım biri şeffaftı yeri belliydi sonraki yaptığımda biraz daha koyuldu adete var 5 gün
Askeryarii Ebrarliva bende adet göğüs ağrısıyla hamilelik göğüs ağrısını ayırt edebiliyorum bi kimyasal yaşadığım için iki kere yaptım test biri sadece şeffafca yeri belliydi iki gün sonra yaptım biraz daha koyuldu
Askeryarii lerem_merel aynı bu şekil oldu durdukca siz bunu adetinize kaç gün kala yaptınız şuan kaç haftalık hamilesiniz benim adete 5 gün var
2prensesannes esmerella37 önce saglik olsun inşallah bende 34 haftalgm ben sahsima doktora gidip geliyom ccgmn cinsiyeti bile kesin olarak soylenmedi gecn devlete gittim devlet hastanesi bana soruyo😂
babyugur Askeryarii Ben görüyorum çizgiyi,erken yapdiğin icin belirgin cıkmamis bence.Adetinin gecmesini bekle.o zamana kadarda varsa belirgin cikicakdir
Askeryarii lerem_merel aa aynı ben adetime bi hafta kala yaptım yeri belliydi sadece şeffaftı iki gün sonra yaptım böyle oldu inşallah bende sizin gibi diyebilirim bi adetim geçseydi hayırlısıyla keseyi görseydim bugünü saymazsak adete 4gün kaldı