Tbayram Kızlar ülkecek zor bir dönemden geçiyoruz, yas ilan edildi ve herkes elinden geleni yapıyor hepimizin dualarında oradaki canlarımız var. Böyle bir dönemde belki doğru değil başlık açmak ama burdan başka sorabileceğim başka bir yer yok. Fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim 💖 Kızım için götüreceğim şeylerin bazılarının fotoğraflarını çektim daha doğru analiz edebilmeniz için.  Kendim için; Pijamalı loğus takımı Bir adet önden düğmeli pijama takımı Terlik Göğüs ucu kremi Lens solüsyonu ve kutusu Maşa Deep Kilot bez (10′lu) İki adet kalın çorap Polar sabahlık Şimdilik aklıma bunlar geliyor ne eklemeliyim sizce 💖
KLORAKHANIM Tbayram ben kaşik Mama aldim olur da sutüm gelmezse meme reddi yasamamak icin biberon kullanmayacagim. Bebek bakim pamugu Çorap koymamissiniz sanirim bebişe Pişik kremi
Ahsenn031013 Tbayram bence kendine pijama takımı ekleyebilirsin 2 adet anladığım kadaryla az olabilir Ben 4 tane koymuştum terleme süt akması kanama vs en azından fazla olsun ama eksik olmasın Ayrıca maşaya gerek yok diyen arkadaşa katılmıyorum gerek var hatta makyaj malzemesi tarakda koy😂 hem öyle enerjin olacak ya kasma resim çekileceksin güzel bi anı güzel ol😍 Pijama takımını arttır Bebeğin için zıbın arttırabilirsin Depend yazdın mı göremedim ama çok iyi oluyor Haaa bide kendine ayna koy tatlım Ekleme yapıyorum Kendine havlu şampuan sabun hijyenik setin olsun
Nurbost Tbayram bebeği ilk doğduğunda ıslak mendiller silmeyi önermiyolar pek canım ben onun için temizleme pamuğu koydum. Ağız mendili koydum bolca eldiven ve çorap da fazladan koyabilirsin elleri küçük olduğu için eldivenler çok düşebiliyor yere
Halimbey Maşaya ihtiyaç duyacaginizi sanmıyorum ideal bir çanta olmuş onun dışında bir kaç tane daha zıbın ekleyebilirsiniz ger ihtimale karşı
Tbayram Halimbey Belki saçımı yapabilecek enerji bulurum diye umut ediyorum o yüzden eklemek istedim 🤭 teşekkür ederim ekleyeceğim✨
Tbayram KLORAKHANIM aa evet hep aklımdaydı pişik kremi yazarken atlamışım teşekkürler hatırlattığınız için. ✨ Evet koymalı mıyım sizce alt kısımları kendinden patikli diye eklemedim
KLORAKHANIM Tbayram ayaklar ve Eller cabuk üşüyor sonucta 36 37 derece sicak bi yerden geliyorlar dünyaya, geneli penye aldiklarinizin ve penyenin cok sicak tutacagini sanmiyorum 🙏🥰 bebegi sicaktan bogma taraftari degilim hicbir zaman ama ilk dogdugu günler ayni sey gecerli degil ❤️ ne cok ince ne cok kalin 1 çift corap bile goturseniz yeter
Tbayram Ahsenn031013 Makyaj malzemeleri olarak ruj ve allık koyacağım ipek kirpik yaptırmayı düşünüyorum son haftalarında doğru eğer masal hanım süpriz yapıp benden önce davranıp gelmezse🤭 ayna hastane odasında vardır diye eklemeyi düşünmedim. Peki bilginiz var mı duş almam gerekecek mi orda şampuan falan demişsiniz ya onun için soruyorum gerçi eşimde alalım demişti 🤭
Ahsenn031013 Tbayram özel hastneyse alın bence Ben normal doğum yaptım özel hastneydi ve duş aldım Ama şuda var sezeryan olan arkadaşımda doğumdan bir gün sonra hastnefe duş aldı Hem sıcak su sütün gelmesi için çok iyi Hemde senin kendine gelmen için duş cidden çok iyi yanına al derim Ayna evet hastnede vardır ama senin elinde olması ayağa kalkamassan eğer iyi olur Bu arada kahve çok iyi geliyor ağrıların için haberin olsun
Tbayram mzyynkbra Almadım henüz ama ekledim listeme. Sizlerle konuşurken aklıma geliyor ekliyorum hep🤭
cahillesohbetikestim Emzirme atleti, iç çamaşırı, gecelik eklerseniz kendiniz için iyi olur. Bebiş için de yedek şapka, Eldiven ve çorap almayı unutmayın.
Tbayram cahillesohbetikestim Şapkalarımız hep takımlarda varmış ve diğerleri de ilerleyen aylar için havalar biraz düzelince şapka temin edeceğim aklımda🤭 çorap ve eldivenlerimizde hazır💖