shtngstr Merhaba hamişler 27 haftalık gebeyim. Öncelikle şunu soyleyim erken deyip ertelemeyin derim. Çünkü gerçekten bitmiyor ki ben de abartmak istemeyenlerdenim. Bir de ocak annesi olduğum için kış günü ağırlaşmadan bitirebildigim kadar bitirmek istedim. Başlıyorum.. *Bebek Odası (Beşik,Şifonyer,Dolap) *Halı *Perde *Avize *Bebek Arabası (travel pusetli yani) *Ana kucağı *Emzirme Yastığı *Emzirme Minderi *Anne Bebek bakım çantası *Hastane çantası *1 tane 11li hastane çıkışı *1 tane 7li hastane çıkışı *2 tane 5li hastane çıkışı *5 tane pijama *15 adet tek alt *10 adet kısa kollu zıbın *7 adet uzun kollu zıbın *4 tane tulum *1 tane hastane çıkışı için süslü tulum *3 tane penye yelek 6 tane örme yelek *6 tane eldiven *3 tane hazır 5 tane örme patik *5 adet şapka *3 tane penye battaniye *2 tane polar battaniye *1 tane örme battaniye * 1 tane alt açma (bu işe yaramıyo pek kullan at al dediler) *3 tane önlük *10 tane çorap *Alabildiğiniz kadar ağız mendili *2 tane hazır kışlık hırka (yenidoğan civilden buldum) *Biberon temizleme fırçası *Alıştırma biberonu *Avent biberon,emzik *Ölçü kaşığı *Burun aspiratörü *Tırnak makası *Emzik saklama kabı *Emzik askısı *Banyo süngeri *Banyo kovası *Maşrapa *Banyo küveti *Banyo filesi *Pamuk *Havlu-bornoz seti *Ateş ölçer *Şampuan *Islak mendil *Bebek bezi Kendim için de 2 adet pijama,lohusa takımı,lohusa kilodu aldım şimdilik. Eksik ya da fazlası size kalmış.. Faydalı olmak umuduyla.. Mutlu doğumlarımız olsun inşallah 🤗
FatmaEren shtngstr bende yeni doğan almıştım bi kaç parça şimdi 3 6 ay alayim o zaman zibinini felan. Ilk hamilelik olunca tecrübesiz oluyoruz biraz 🤣
shtngstr FatmaEren bizimki karışık oldu ikisinden de var ama yenidogani daha az aldım dediginiz gibi benim de ilk tecrübe lazım 😊
FatmaEren shtngstr 😅😅ahaha aynen canim napiyim 3 6 ay alıyım 😅 bide bisey sorcam tatlım alt üst takım mi aldın genelde yoksa ayaklı mi aldin
shtngstr FatmaEren iki tane takım aldım kuzum geri kalan ayaklı. Kış olunca üşür diye düşünüyorum hep temkinli davranıyorum o yüzden
FatmaEren shtngstr benim de şubatta geliyo kuzum erkenden gelmezse paşa 😅😊senin miniginin cinsiyeti ne kuzum
FatmaEren shtngstr oyy maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım inşallah minik prensesinle sana mutlu huzurlu gubler nasip etsin 🙏💙