Yavrum sanki ruh yorgunlugumu anlamış gibi daha bi haftalık olmasına rağmen gece pek uyanmadı sadece burda ufak bı sarsıntı olmasına rağmen onun kılına zarar gelcek diye ödüm koptu daha bi haftalık bi anneyim ufak bı sarsıntı da bile kendimi unuttum aklım gitti ya ordakiler kaç insanın ocağı söndü eşi, evladı, annesi yüreğim dayanmıyor gece ağlayarak dua ettim evlat acısı yasatma diye çünkü çok zor çok. Ben saçının teline kıyamıyorum bi vide izledim anne feryat figan yürek nasıl dayansın peygamberi bile ağlamış bi imtihan😭 ve şu tik tok denen cehennem zebanilerin toplandığı yer hayret ettim O… gibi giyinip yayın yapanlar depremzedelere para atmak yerine o pisliklere para atan azgın kudurmuş hayvan erkekler mi dersiniz gülerek şarkılarla yayın yapıp deprem bizim yüzümuzden olmuş ha diyip dalga geçenler mi dersiniz Elbette Allah bu sarsintiyi yapıyor ama şöyle de bi gerçek var kullar Allahi unuttuğunda kulum beni ansin kendine gelsin diye musibet gonderirmis. Şu son senelerde millet iyice yoldan çıktı günah sevap kimsenin umru değil zina desen artık yolun ortasında yapiyorlar, saygısızlık, hurmetsizlik had safada. Namaz kilan kuran okuyan sayılı insan kaldı nerdeyse. Şu an bu yazıyı okuyan kaç kişi olur bilmiyorum ama bi kişi bi kisidir benim için. Kıyamet alametlerinin zaten nerdeyse hepsi gerçekleşti lütfen artık toplum olarak kendimize gelelim biz anneyiz kızlar anne demek herşey demek önce biz kendimizi duzeltelim sonra yavrularimizi yuvamizi işte o zaman Allah bize yardım eder önce kul olalim ki yardım istemeye dua etmeye yüzümüz olsun. Gece uyuyamadim resmen yemek yemeye sıcak yatakta yatmaya hayâ ediyorum onlar bu soğukta can cekisirken gözümden istemsiz yaşlar geliyor dün kahve canım çekmişti vallahi yapmadım yapamadim onlar o haldeyken nasıl keyif yapabilirdim ki kaç kuzu yetim kaldı kaç ananin ciğeri yandı Sizlerle koskoca 9 ay geçirdim artık gerçekten cogunuzu yüz olarak bilmesem de manevi olarak bi dost, bi abla gibi hissediyorum. Uygulamayı kullanan bınlerce insan vardır hepimiz bugün bol bol Kuran okuyalım dualar zikirler edelim yer gök duayladır eminim faydası olur duanin gücü çok büyük hadi kızlar elimizden başka hiç bişey gelmiyor şu an bizler hamileyiz, anneyiz dua kabul olur derler. Umarım hepiniz iyisinizdir. Allaha emanet olun