belinayinannesii Hayırlı sabahlar hamişler, 38.haftamdayım şuan uçak yolculuğu yapabilir miyim yoksa doktor onayı olması şart mı? Bilgilendirir misiniz beni lütfen çok acil ona göre doktora gideceğim onay izini için
Nslhnf belinayinannesii doktor onayı gerekli fakat bazı uçak firmaları doktor raporu olsa bile 36 dam sonra kabul etmiyor yolcu öncelikle bilet alacağınız uçak firmasını arayıp bilgi alın
eliifblt belinayinannesii istesende binemezsin kimse kabul etmez , bana tehlikem olmadığı halde 28.haftamda vermedi doktor rapor ne olur olmaz diye zaten 1 hafta önceden doktor rapor hazırlamaya başlıyormuş tahlil test vs . Bana öyle söylenmişti
Gzmm- 28-35 arası doktor raporu istiyorlar 35 den sonra firmalar rapor olsa dahi kabul etmiyor. Ben 30 da bindim raporumu da almıştım ama kimse ne hamile misin diye sordu ne raporumu sordu
sedcak Thy için net bilgi veriyim, 28. hafta başından 35. Haftanın sonuna kadar doktor raporunuz varsa uçabilirsiniz. 36. Haftadan itibaren raporunuz olsa dahi uçmanıza izin verilmez.