Melekk_1 25+0 dan herkese merhaba. Bi sorum olacak bazen karnım sertleşiyor ve agrım oluyor acaba neyden olabilir. Gerim gerim geriliyor gibi aniden
anapanda12 yalancı kasılma yada sancı denen durum olsa gerek sıklığı ve uzunluğu sizi rahatsız ediyorsa doktorunuza gidin en doğru bilgiyi o size verir
Melekk_1 anapanda12 dün oldu mesela akşam yemeğinden bir saat Sonra ama uzun değildi, düz duramıyordum mesela
Mrsyesil94 Melekk_1 ben de 27. Haftamdayim çok oluyor bana da büyük ihtimal gaz yapiyo ya da bebeğin pozisyonu ile alakalı benimki makat pozisyonunda olduğu için midem taş gibi oluyor kafası oraya denk geliyormuş
anapanda12 Melekk_1 bu gibi durumlarda oturuyor iseniz ayağa ayakta iseniz oturmaya çalışmanız lazım böylece daha rahat olacak yoksa put gibi hareketsiz ve nefessiz bir süre öylece kalakalıyo insan
anapanda12 Melekk_1 30 saniye 1dk arası kadar sürmesi normal ama daha fazlası olursa doktora gitmeniz gerekiyor
Melekk_1 Mrsyesil94 benm de yan durus transver duruş. Acaba daha döner mi. Sanki hep aynı pozisyonda hissediyorum karnımda ayaklar solda baş sağda hissediyorum hep