Berenikom Hamileliğimin 3. Ayından itibaren jel ve yağ kullandım çatlağım hiç olmadı ama 37. Haftadayım bacaklarımda çok kırmızı çatlak oldu ne kullanabilirim veya nasıl geçer 😔
Limonsekeri Berenikom aynıyım 38. Haftadayım karnımda bacaklarımda çatlak oldu biraz genetik sanırım ne kadar dikkat edersen et olacaksa oluyor
zeynepnilda12 Berenikom istersen milyonluk krem kullan yine de geçmez anca estetik gibi bir işlemle yok olur bir ihtimal ama kaşımamaya çalış eğer baktın çok kaşındı zeytinyağıyla ovala o bölgeyi 🤍
Berenikom Limonsekeri Doktoruma sorucam belki kullan biraz azalır dediği bir krem vardır. Ama galiba öyle genetikte olabilir birde ani kilo alıyoruz oda büyük etki etti galiba
Berenikom Limonsekeri Sordum doktorum ne kullanırsan kullan son ayda olan çatlaklar geçmez dedi biraz genetik ki zaten yağ krem kullandığın halde son ayda hızlı kilo alımından olmuştur bu kadar takma diyor
Brcnctnnn Lierac kullaniyor kizlar herkes memnunlarda yani tamamen belki yoketmez ama ynede ilerlemesini engelliyir
Berenikom Brcnctnnn Bende 3. Aydan sonra hep onu kullandım ama son 15 20 gün içinde böyle oldu anlamadım
Berenikom zeynepnilda12 Şuan için kaşıntı yok her gün jel veya yağ sürüyorum ama bir fayda görmedim kırmızı diye belkide gözüme batıyor
bebek_firarda Ayy ben lierac kullandım o bitince bio oile geçtim. Karnımda şimdilik çatlak yok inşallahta olmaz🥺 34+5 im
Limonsekeri Berenikom aynen krem yağ kullandığım halde bir kaşınıyor kızarık olarak çatladı karnım iç karnım olmadığı için top koymuşlar gibi karnım dışarıda geziyorum 39 haftalık olduk bide iyice gerginleşiyor
Berenikom Limonsekeri Evet benimde öyle ay napalım sağlıkla kucağınımıza alalım da inşallah önemli olan o 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Limonsekeri Berenikom evet kesinlikle sağlıcakla bi alsak kucağımıza diğer her şey güzellikmiş çatlatmış kiloymuş gelip geçici 🥰