Blut Merhaba kızlar cuma günü normal doğum yaptım ve dikişlerim oldu bugun 4 gün dikişlerim agrıyor oturur posizyonda oturamıyorum çok zor yani oturursam da. Böyle normal doğum yapıp dikişi olan arkadaşlar kaç günde iyileşti dikişler kendiliğinden dökülüyor mu. Lütfen bilgi verin dikişlerim yüzünden bebegime ilgilenemiyorum 😒😒
Zehrasimralina Blut bende aynı şekilde 5. Gün oldu kesi atıldı içten yırtılma da var biraz fazla ağrı sizlama oluyo otururken kalkarken zorlanıyorum mikrop kapar enfeksiyon olur diye çok korkuyorum
Mother_biri Blut normal doğumla ilgili en çok bundan korkuyorum işte 🥺 dikişler ne zaman iyileşiyor bilen yazsın lütfen 😔
Dolphin16 Blut benim dikişlerim 3 taneydi kendinden eriyen cinstendi ama bende yan otururdum hep bi iki hafta sonra geçti
Seross10 Blut 4 dikişim vardı hiç zorlamadı çok şükür 10 gün sonrası düşmeye başladı sadece iyileşirken çok gerilir gibi bir hissiyat oldu onun harici oturmadan kalkmada sıkıntı olmadı ilk 3 gün batikon ile temizledik her tuvalet sonrası yıkayıp kurutma makinası ile kuruttum çok şükür sorunsuz düştü dikişlerim
Papatyam38 Zehrasimralina merhaba dikişlerinizin iyileşme süresi nasıldı acaba benimde bugün 4. günüm dikislerim de yanma ve acı var hızlı iyileşmesi için neler yaptınız
Zehrasimralina Papatyam38 15 günde iyileşti çok zorlandım aşırı dikiş vardı ve hrm içte hem dista sizinki dikiş durumuna göre değişir iyileşme süreci doktorun verdiği ilaçlarla pansuman yaptım sadece o kadsr
iremasmahan06 Mother_biri doguma az kalmis biri olarak bende cok korkuyorum ama bir an once de bebisime kavusmak istiyorum
Papatyam38 Zehrasimralina benimde bugün 6. Günüm oturmak kalkmak emzirmek çok zorluyor beni birde doktorum ilaç falanda vermedi sadece çok ağrın olursa sıcak suya otur dedi onuda oturamadim bile henüz onun yerine duşa girmeye çalışıyorum, ama bende ağrı yanma fazla
Esmer_Aliyeva Benim dikişlerim çokdu..kötü haldeydim.oturamıyor,yürüyemiyordum hatta..Hastanede yaramı yıkayıp çabuk iyileşmem için iyot ve krem şeklinde ilaç enjekte ettiler evde aldım kendim yaptım 10 günde dikişlerim o kadar iyileşti ki doktorum çok şaşırdı.
Zehrasimralina Papatyam38 ilaç vermesi gerek nasıl vermedi anlamadım o şekilde nasıl iyileşecek inşallah mikrop falan kapmadsn düzelirsin
Hilalttk16 Blut merhabalar geçmiş olsun arkadaşım yeni doğum yaptı 20 gün kadar oluyor onunda çok dikişi var ve doktor kontrolünde dikişlerin tutmamış 40 ın çıkınca yeniden dikeriz demiş 🙉🙊 umarım böyle birşeyi hiç birimiz yaşamayız benimde ilk hamileliğim ve bende bu olaydan sonra aşırı tedirgin oldum 🥴
Papatyam38 Zehrasimralina bende anlamadım valla hiç ilaç vermedi, inşallah düzelir en kısa zamanda inşallah
Papatyam38 Zehrasimralina Dün dayanamadım gittim doktora canım çok şükür dikişlerde bi sorun yokmuş ama bi yerin çok yandığını söyledim orda bi ip vardı sanırım o ip yakiyomuş canımı onu çıkardı o yanma kesildi çok şükür daha iyiyim canım
bebek_firarda 24 şubatta normal doğum yaptım. İç ve dış dikişlerim var. Bugün 14.gün, iç dikişimin ucu birazcık çıkmış yavaş yavaş tamamen çıkıcak ama ağrı bitti çok şükür. 9-10. Gün gibi bitmişti ağrı ama dikişlerim hala duruyo