KLORAKHANIM Bence bütün bütceyi ahbap a bagislayabilirsiniz 🤕😔 vicdani olan kimse bu cekilistw ki paranin pesine dusmez gibi geliyor bana. Yap guzellik Happymom&Happykids 🥺 bize de goster gönlümüze su serpilsin azda olsa…
KLORAKHANIM Nskyhn Durubebegim cahillesohbetikestim Kalbiimde2can Soruyorumm BAŞARDIK ♡ TESEKKUR EDERIM. ILK KEZ MUTLULUKTAN AGLIYORUM UZUN ZAMAN SONRA… ❤️ inanip cevap veren herkese tesekkur ederim.
Nskyhn Kesinlikle. Biz bebeğimize alabiliriz ama onlar belki aylarca bir şey alamayacak durumda olabilirler 😓 Ya da bu para mama, bez biberon olarakta harcanabilir Formun amacına çok güzel hizmet eder 🙏
KLORAKHANIM Nskyhn evett vallahi dün yardim götürdugum yerde insanlarin gozyaslariyla calismalarini gordukten sonra uyku girmiyor gozume. Hep bir elden hayirlara vesile olmak ne guzel olur. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah
KLORAKHANIM KLORAKHANIM bu çekilislerim dogruluguna hicbir zaman inanmadim ama hadi bi ihtimal siz dogrusunuzdur diyelim ve milyonda 1 bana cikti diyelim. Aslaaa kabul etmiyorum ve kabul edenlere de Allahtan vicdan merhamet diliyorum.
KLORAKHANIM Gunay_18 vallahi bende cok sevindim 🥺 hic ümidim yoktu desem yeridir ama nasil guzel insanlarmis Applikation sahipleri 🦋❤️ içimde umut yeşerdi
burcuali38 Kesinlikle haklısınız. Anne bebek uygulaması olarak bebeklerle ilgili ihtiyaçlar alınıp bağışlanmalı.