Asel_meva 41+5 oldum Karnım sertleşiyor duruyor geçiyor serteleşiypr geçiyor adet sancısı gibi değil ama sertleşiyor aşağıya baskı uyguluyor duruyor ve bel ağrım var sizce doğummudur
ParildayanYildiz Asel_meva bir acile git bence canım benim dün geceden beri sırt ve bel ağrım vardı gittim açıklığım çıktı bekliyorum şimdi
Soruyorumm Asel_meva haftan cok ileri bekleme acile git kontrol ettir komplikasyon olmasın önlem al bi şey olmaz diyip uyuma kontrol şart
Tugfer07 Canım benım de aynı sekıl ama tabı bısure sonra gectıgı ıcın sancı sayılmıyor bugun benım 40 hafta oldu gunumu doldurdum ama bu gıdısle doguramıcaz bakalım yarın kontrolum var doktum bakalım ne dıcek merak ediyorum kızım gelmek ıstemıyor
Soruyorumm tpbsn_35 nerdeyse kırk iki haftalık olacak bi şey yoktur yazmanız ne kadar doğru bilemezsiniz hanımefendinin doktora görünmesi sart belki sancısı var belki bi şeyler doğru gitmiyo belki doğum başladı belki bi şey yok ama görmedik hissetmedik dimi bişey yoktur diyemeyiz
tpbsn_35 Soruyorumm 2 tane doğurdum 3.ye hamileyim ve küçük oglum 42+5 ti doğduğunda hamileliğimin başından beri bu yazdıkları bende mevcut ve kontrole gittim kaç kere normal bunlar dedi her hamilelik farklı oluyor cinsiyet aynı olsa bile fikrimi söyledim beni ve dediklerimi eleştirmek yerine fikrini söyleyebilirsin burası fikir beyan edilen bir yer diye biliyorum
Asel_meva Soruyorumm normalde yarın zaten yatışım olcktı kendi sancılarımla doğum olmazsa kar yağışından dolayı yollar kapalı köyde oturyorum gündüzü beklemek zorundayım ama kasılmalarım devam ediyor
Soruyorumm tpbsn_35 evet ama dünyada bi tek sen doğurmadıgın için senin gebeliklerin baz alınmıyor cogu doktor bu haftaya kadar bekletmiyor bile neden dimi riskli cünkü bana biley olmadı sana da olmaz kafasından cıkın herkes fikrini beyan edebildiği bi yer evet ben de bu yüzden seni eleştiriyorum hakkım olarak
tpbsn_35 Soruyorumm hak sahibi olan bu paylaşımı yapıp fikir soran arkadaş sen değilsin kendinde bu hakkı sana yorum yaparsam bulursun cnm yakasına yapışıp ben gitmedim sende gitme hastaneye demedim gerek yoktur dedim yoktur fikir beyan ediştir yok deseydim kesin olarak söylemiş olurdum
Soruyorumm tpbsn_35 ben yazacagımı yazdım içim rahat senin benim hakkında ne düşündüğünden daha cok bebegi önemsiyorum o yüzden fikrini doğru bulmadım yazdım post sahibi görür benim içim rahatlar iyi geceler
tpbsn_35 Soruyorumm öyle bir yazıyorsun ki bebeğe kötülük etmek için yorum yaptım sanki bu ayda doktor sık kontrole çağırır zaten ayrıca sezeryan gerekli görse zaten doktor gün verir demekki normal doğum bekliyorlar sorun görmüyorlar normal doğum sancısıda öyle çekilir katlanılır bir sancı değil yani doğuruyor olsa bunu zaten çok net hisseder hastaneye gitme kesinlikle bir sorun yok demedim sanırım anlamak istemiyorsun bende daha fazla anlatmak istemiyorum iyi geceler
tpbsn_35 Asel_meva canm sen git zaten gider gitmez alttan muayene ederler açılma var mı diye yalancı kasılma zamanlarını geçmişsin çünkü