Aysglcaner0945 Öncelikle hepimize geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. 23 haftalık gebeyim doktor monurol verdi kullanan var mı
Zeliskrky Aysglcaner0945 bendede bir işe yaramadı maalesef. O çok düşük değerleri düşürmek için kullanılıyor enf yüksek ise hiç bir işe yaramıyor. Benm şuan yüksek çıktı dr um hippurin diye bir antibiyotik verdi şükür kasık ağrım enf falan geçti
Esra2019 Aysglcaner0945 evet en zararszı ben kendim istiyorum drdan antibiyotik kullanmak istemediğim zaman alıyorum
Dmttthemum Ben kullandım çok işe yaramıyor fakat beni 5 gün süren ishal yapıyor sizi de yapabilir ama isterseniz kullanın devamında da bol suyla enfeksiyonu vücudunuzdan atın enfeksiyon çok sıkıntı hamilelikte
ozlemannem HButun evet, ben bugün inanılmaz kasık ağrısı, sancıyla gittim doktora. Enfeksiyondan dolayı olmuş. Antibiyotik ve monurol verdi. Serum aldım. Çok sancım oldu gerçekten.
Minmini Ben kullandım fayda etti ama sık tekrarlayabiliyor bol su içilmeli, ayaklar bel üşümemeli, bir de çamaşırımı ütülüyorum giymeden çok geçmiş olsun.