babyugur Sukrnnnnnn Men 10 haftayi tamamladim bu gun,3 yasinda bir oğlum var.Oglumda hep erkek hiss etdim belkide erkek istiyordum diye.Bunda nedense kiz hiss ediyorum.Hic erkek dusunemiyorum🤭etrafdakilarda kiz olucak diyor.Hayirlisi olsun
Aecer Sukrnnnnnn benim de 11+5 ve hep erkek hissediyorum nedense. Rüyamda erkek gördüm, babam rüyasında oğlum olduğunu görmüş :) kız derse ekstra bir mutlu olacağım tabi ama hiç farketmez cinsiyet, sağlıklı olsun beybiler :))
FamilyEeE Bizde 12 haftalık olduk sayılır bence😇 ben erkek hissediyorum doktorda erkeğe benziyor dedi. Sağlığı yerinde olsunda kız erkek önemli değil🥰
Eminerd 13+5 ilki erkek oldu bunu kız istiyorum ve kız hissediyorum eşimde erkek olsun istiyorum ama kız olcak diyo erkek düşkünü değil eşim ama tek çocuk ve 3 yaşından beri babasız büyüdüğü için öyle düşünüyo
_tuuggcce_ Tam 11+0 olduk. Kız hissediyorum ama bilmiyorum. Cumartesi doktor randevum var. Cinsiyetini belli olacağını sanmıyorum ama belki bir yüzde kısım verir 🥰
Sukrnnnnnn _tuuggcce_ bizde aynı şekilde İnsan merak ediyorum ayırt ettiğinden degil ama güzel bir heyecan
Sukrnnnnnn Çok fazla iştahsızlık var ve hiçbir şekilde hic et yiyemiyorum sizdede varmı ne zaman gecer bu
_tuuggcce_ Bende olmuştu ama şu an geçti şükür. Ara ara mide yanmam oluyor ve gaz problemim var, resmen gaz sancısı çekiyorum 😭
3kuzuAnnesiyim 17+3 haftalıgım deli gibi cinsiyet merak ediodum düne kadar. Ama suan sadece şükrediyorum o karnımda sag ve sıcakta 2 kızım kucagımda baslarında damları var . Elhamdullılah. Saglık sıhhat hersey.
cf__ Sukrnnnnnn 11+4 te öğrendim ama bence benim doktorumdan kaynaklı öncesinde kontrole 2 defa gittim ve fark etmemiş
Sukrnnnnnn cf__ hayırlısı olsun inşallah bnde cok fazla istahsizlik var bugun doktora gidecem 11 haftaya girdik bizde
cf__ Sukrnnnnnn hayırlıdı olsun sizin içinde benimde iştahsızlık kusma çok fazlaydı sudan bile tiksiniyordum ilaçla biraz hafifledi