Melikekeskinn Kızlar bugün otururken karnima birden kasılma girdi ve suan belime vuruyor sizce neden olabilir sizde de oluyor mu böyle durum
GoncaSevgiliz Bundan sonra sıklıkla olur canım ben de 36 haftalığım geceleri özellikle daha fazla oluyor
GizemDoan GoncaSevgiliz benimde dünden beri biraz ayakta durunca ara ara sancı kasılma oluyo 35+3 günlük normaldir dimi 🙄
GoncaSevgiliz GizemDoan normel canım bundan sonra da daha da sıklıkla olur ben 36+1 im geceleri bile yatamıyorum artık
GizemDoan GoncaSevgiliz hmm anladım kasmaya başladı baya belimde ağrımaya başladı ilk olduğu için tedirgin oldum biraz canım 😌
Papatyadeniz GoncaSevgiliz bana da dedi çok küçük olduğu için problem yok ne zaman eski hayatina girmek istersen gir dedi
GoncaSevgiliz GizemDoan ayy evet canım benim de vardı o erken doğum riski şimdi 37 den snra ne zaman isterse gelsin diyorum artık
GizemDoan GoncaSevgiliz nts normal çıkıyoda yine de korkuyo insan hayırlısıyla vaktinde doğururuz inşallah 😍
GoncaSevgiliz GizemDoan inşallah evet canım benim de öule oluyor ama gece oldu mu maşallah hareketleniyorlar iyice
Buse_ GizemDoan Gizce su fazlalığı olup ciğer gelişimini etkiliyormuş yani zamanında doğsa bile ciğerleri gelişmediği için küveze girebilir demişti ebe onun için ilk zamanlar arada yesem nolur kilolu olursa olsun diyordum ama küvez aklıma geldikçe sakince bırakıyorum elimdekini 😅
GizemDoan GoncaSevgiliz aynen yaa Benim özellikle babası gelince yerinde durmuyor yatana kadar oynayıp duruyo karnımda 😂😂