Ersagununannesi Duyguch01 ben 33 haftalığım 2709 kg ve 47 cm oğlum. Böyle giderse zorunlu sezeryan yapmak zorunda kalırız dedi doktorum :(
gulcansvml10 35 olcaz artık minik kızımla 34+6 2500 kg 47 cm . Boya kiloya takılmayın sağlıklı olsunlar yeterli 😊
_almirasmom Ersagununannesi maşallah kılo cok önden gıdıyo 33 haftalıkken benim 1915 ti kılosu 45 cm de boyu vardi
Duyguch01 Ersagununannesi anladım benim bebeğimde 33.haftada 2 hafta geri haftasına göre dendi. Kol boyu kısa dedi doktor. Cuma günü başka doktora gidicem inşallah
Ersagununannesi Duyguch01 tabi farklı görüş alın mutlaka. Ben kendimden çok bebeği besledim ondan irileşti oğlum 🤭🤭
Ersagununannesi _almirasmom evet en son 28. Hafta kontrole gitmiştim o zamanda hafiften iri gibi demişti ama 5 haftada bu kadar gelişmesini beklemiyordum. Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimize 🥰🥰
Duyguch01 Ersagununannesi çokta sevinmeyin geriden gelmesi de ileriden gitmesi de sıkıntılı bebeklerin. Bilginize.
Ersagununannesi Reyyan04 bende normal istiyorum ama sırf normal olsun diye bebeğin strese girmesini istemiyorum. Kanaldan çıkamazsa vakumla çekmek gerekir diyince korktum baya :(