Kubracls Sulemrahkuzey valla insan evde olsa bile gördükçe alası geliyor minicik kıyafetlere kayıtsız kalamıyoruz 🙈
GamzeBalcDemircan Eslemyaren hapı var cnm magosit benimde midemi bulandırıyor içemiyrdum hapını verdi
Eslemyaren Dün doktora gittim bebeğim 700 gr dedi sizce nasıl sizin bebis ler kilosu ne kadar 24+1 haftalık benimki 😊
GamzeBalcDemircan Eslemyaren bende dün gittim doktora 24+3 821 gr çıktı biraz fazla kilosu dedi şekerden şüphelendi baktık hmn bi sıkıntı yok bide şeker yüklemesi yapcam
Elaylama Eslemyaren 28'e kadar yapılmalı diye biliyorum ben geçen cuma yaptırdım. Şu an 27. Haftadayım
Elaylama Merveaozturk sağ bacağımın ağrısından yürüyemiyordum. Magnezyuma başladım. 1 günde kesildi ağrım. Doktorunuza mutlaka söyleyin. Herkes normal ağrı olur bacakta herkesin oluyor dediler meğersem çarem magnezyummuş. 🙏🏻🙏🏻
Elaylama Beriliko Beriliko ultrason sırasında rahim ağzında kısalma tespit edildi sonra çatı muaynesi oldum rahimde açılma yoktu. Arkasından doplere girdim orada da ölçüm yapıldı. O şekilde tespit edildi. Progestan ve kasılma önleyici kullanıyorum. Nst'ye soktular bi kasılma sancı görülmedi. Şuan rapora ayrıldım yatıyorum evde.
Mss19 Miss aaynı şikayet bende de var. Ara ara özellikle sağ kaburga yayı altında batmalar oluyor. Doktorum sagra kesesinde taş olabilir demişti usg önerdi çok şükür bişey çıkmadı ama batmaya devam ediyor 😣
Miss Mss19 inşallah sonuna kadar gidebiliriz sağlıkla gelsin bebeklerimiz🙏sımdı 25+4 olduk ama tansiyon çıktı tansiyon olayı kullanıyorum mecburen
Svddzmn Eslemyaren bende 23 haftalık Bende de gece uykusu haram oldu kasılmalar agrılar sola yatsam sol agrıyor saga yatsam sag 🙄 hayırlısıyla evlatlarımızı bir kucağımıza alsak 🙏🏻💕