Aysegoksall Anneler artık sona doğru yaklaşırken sürekli uyuma isteği ve halsizlik belde sol tarafta kramp gibi ağrılar oluyor yaşayan var mı aranız da acaba doğum belirtilerimi heyecanlanıyorum çünkü gelecek mi diye 🥰🥰🥰👶
Hallerimvarbenim Aysegoksall İki ayın var daha magnezyum yazdır doktoruna kramp için doğum belirtisi değil kramp magnezyum eksikliğinden
Ersagununannesi Aysegoksall ben bugün depremden korktuğum için nst ye girdim 33+0 haftalığız. Başı haftasından 2 hafta ilerdeymiş. Kilosu 2709 gram bıyu 47 cm oğlumun acelesi var galiba ve benim daha çantam hazır değil 😔😔😔
[silindi] bebek_firarda Aysegoksall Aynı durumu bende yaşıyorum 33+4 olduk sol gögsümün altındaki kemik batıo sürekli özelliklede gece yatarken
bebek_firarda Kramp değil ama sol göğsümün altında kaburga batması ve uyuşukluk oluyordu. Ara ara kasılma vs oluyodu. Doktorum magnezyumu öğlen 1 , akşam 2 şeklinde iç dedi. 34+3 üm
bebek_firarda [silindi] evet bende de hala oluyo. Çok fazla sola yatıncada artık uyuşuyo dokununca hissetmiyorum ama doktorum iç karnın küçük, bebek büyüdükçe baskı yapıyo dedi. Magnezyum kullan dedi başka bişey demedi