betulpolat Normalde hep proluton iğne vuruldum 2 haftadır vurulmadım. 14 haftalıkken dün çok az kanama oldu Dr gittik progestan iğne vurdu ama iğne yeri içten şişti kızardı ve felaket ağrıyor yatırmıyor yürütmüyor.. normal mi benim gibi olan var mı
Arzuege betulpolat normal canom çarşamba gece hafif kanadım 12+5 haftalıktmm iğne oldum agrısu 4 gün sürdü
Aybarsmom_ betulpolat 10 gün boyunca her gün vuruldum o iğneyi. Daha dün bitti. Beter haldeyim. Normal maalesef
Alparslanim29 betulpolat hem proluton hem progestan 2.5 ayligim hergun vuruluyorum sicak su yap havluyla popona masaj yap cok iyi gelio rabbim yardimcimz olsun
Gul_34 Bende olmuştum o iğneyi hemşire yağlı bı iğne ağrı yapar yağ bezesi gibi bişey hissedersin hepsi normal demisti
Mrv_mlk Hamileliğimde 254 kez vurundum her gün herr :) iğne değil domdom kurşunudur kendisi doğurdum dört ay geçti hala acır dokununca kalçalarım
betulpolat Alparslanim29 aminnn çok saol inşallah bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklısıyla alırız kucağımıza
Zuzumuz Kızlar bende bu iğneleri vuruluyorum benımde kalçamda beze oluştu Kese etrafınızda kanama varmı
mercimekkoftesi1 Progestan iğneden bende 5 tane kullandım, sağlı sollu şişmişti kalçalarım oturamıyordum üstüne ama hemşire en başından söylemişti olur böyle çok normal korkma diye