2aslan_annesi07 teşekkür ederim. Ben 35 haftalık yüksek tansiyonla acile başvurdum. İkinci doğumum. İlki özelde anne isteğiyle sezeryan oldu. Acilden direk giriş yaptım tansiyonu kontrol altına alamadılar. Yatış verildi sancılarım çok çok fazlalaştı acil olarak sezeryana alındım. Kendim de Sağlık çalışanıyım ama hastanedekiler bunu bilmiyordu. Bana çok güzel davrandı herkes. Ameliyat ekibi efsaneydi. Tabiki akşam olduğu için asistanlar girdi doğuma. Doktor başımda kontrol amaçlı yine vardı ama herşeyi asistanlar yaptı. Emin olun asistanlar doktorlardan daha dikkatli daha özenli 😊 stresli olunca herkes bebek gibi benimle bile ilgilendi. Odam tek kişilikti. Her serviste bi tek kişilik oda var diye biliyorum. Boşluk olursa direk veriyorlar ama eğer bi tanıdık olup ayarlarsanız vermeme şansları yok. Ziyaret saatleri fark etmeksizin giren çıkana hiç karışan olmadı. Ama benim bebeğim yanımda değildi yoğun bakıma alındı ben özellikle kadın doğum servisini istemedim. Bebeğim yok bebek sesi duydukça üzülürüm diye. Perinatoloji servisinde kaldım. Serviste yatan bi çok kadının yanında refakatçi eşi bile vardı. Belki kadın doğum olmadığı için de olabilir aşırı rahattı. Sadece tek gün hemşireler biraz tersti. Ama 4 gece kaldım sadece cuma günü gündüz hemşireleri tersti diğerleri çok güzel ilgilendiler herşeyle.