Kızlar Merhaba
Öncelikle Çok Geçmiş Olsun Türkiyem . Ben bi gurbetçi olarak kalbim gönlüm sizinle . Elimizden geldiği kadar yardım etmeye dua etmeye çalışıyoruz. Yaralılara acil şifalar siliyoruz hayatını kaybeden vatandaşlarımızın kardeşlerimize Allahtan rahmet dileyip baş sağlığı diliyorum .
Ben bu uygulamayı yeni indirdim bir kaç günden beri sessiz takipçinizdim . Ama dayanamadım benim gibi arkadaşlar görünce beni anlayan birileri olur dedim üye oldum aranıza katıldım. Benimde adetim 12 gün gecikti en son adetim 27 Aralık oldu bi kaç kere test yaptım hep negatif en son bu sabah yaptım yine negatif . Gerçekten belirsizlik çok kötü bişey . Bu arada 6 yaşında oğlum war. Bizde kendimiz kendi çapımızda korunuyorduk birden adetim gecikti hala bekliyorum . İlk hamileliğimde adetim 3 gün geçti test yaptım hemen pozitifti şimdi hiç yok öle bişey bu arada belirtide yok sadece bi şişlik var bide bundan bi ay önce falan göğüslerimden sanki sıvı bişey geliyordu hayatımda ilk defa başıma geldi. Biraz daha beklicem gelmezse doktora gidicem 🤦♀️