Habis07 Gulosurkmez altta surekli bi vurma var vagina kemklerindede agrı ve midede yanma :) cunku kafasını dayıyor donmuyor ınatla yolu bulamadık bzde 34 üz
DemetAta Gulosurkmez benimde bebiş makat duruşlu daha dönmedi 36 haftalık olduk haftaya kontrolüm var bakalım dönmüşmü ona göre doktor yönlendiricek
lhanMerveGler Gulosurkmez cuma günü sezeryanla dünyaya gelecek prensesim dönmedi gitti bi türlü poposunu rahme oturtmuş ve açılmam var 38.ci haftasında kollarımda olacak inşaAllah 😍 ama sezeryandan çok korkuyorum 🤦🏻♀️😣
Nilim Gulosurkmez kafasını dayamış göğsümün altına hiçbir yere dönemedi ☺️38+1 de doktor aldı bugün 15 günlük oldu bile😊
Gulosurkmez Habis07 aynen canım benimkide inat yapıyor bende senin şeklindeyim ama çok kötü vuruyor aşağıya inşallah Doğuma kadar döner yoksa sezeryan
Hulyauygur Benim oğlum da makat geliş 37+2 olduk... Kilo olarak da 2 hafta önde ve hareket alanı iyice daraldı 38. Haftaya kadar bekleyip sezeryan için tarih verecek doktorum. Mide yanması çok çok fazla oluyor😔
Nurayy28 Nilim sezaryandan sonra ne gibi sıkıntılar yaşadınız ve tavsiyeniz var mı acaba bende sezaryan olacağım
Nilim Epidural sezeryan oldum çok rahattı doktorlarla sohbet ede ede Doğum yaptım bebeğimi kucağıma veriverdiler sıcacıktı bana dokununca ağlaması durdu ☺️ ama sonrası zor tabi bebişle ilgilenmek zor oluyor...bende kendime güvenerek birden ayaklandım ama üç günden beri dikişlerim kızardı yanma oluyor sakın kendini iyi hissetmeden kalkma
Seda_Kptn 36. Haftadayım hala makat duruşu dönmesi için neler yapılabilir acaba kızlar bilen var mı ?
Gulosurkmez Seda_Kptn bol su içip sol tarafa yatmamı söyledi doktorum ama yine sende doktoruna danışsan bilği verir
Sezgi13 Bende 37yim ve hala ters sanırım dönmeyecekte başta çok üzüldüm ama alıştım sanırım sezeryan fikrine ama endişelerim var mesela kaçıncı haftada alsa daha iyi 40 a kadar beklesek olmuyor mu bilgisi olan varsa ve anlatabilirse çok sevinirim