Emine_pektas01 İyi akşamlar arkadaşlar öncelikle Türkiye’mize çok büyük gecmıs olsun Rabbim beterinden korusun inşallah bügün üzüntüdenmidir bilmiyorum ama gobegımın alt kısmında sertlık var 18+2 haftalık hamıleyım böyle olan var mı acaba
Mhande Emine_pektas01 16 haftalık hamileyim bende aynı durumdayım depremden çok etkilendik belki ondandır Rabbım korusun ya
Bir_tirtilannesi Emine_pektas01 20 haftalık hamileyim sabahtan beri karnımda sertlik vat bebeğim pek hareket etmiyor zar zor dokuna dokuna hareket ettirdim çok şükür deprem olayından bayağı olumsuz etkilendik bebeklerimizde hissetti bunu o yüzden sanırım canım 🤍
Azeriqizi Emine_pektas01 benimde ayni canim 2gundur bebek bir tarafta toplanip duruyor hareket etmiyor ve oldugu yerde sertlik var.bide akinti varmi sizde?bende su gibi akinti var cok korkuyorum bebegin suyu sizar anlamam diye
Emine_pektas01 Bir_tirtilannesi evet canım bu yüzdendır Rabbim yavrumuzu da bütün herkesı de korusun inşallah 🤲🤲🤲
Emine_pektas01 Azeriqizi çok şükür bende suan bırsey yok ama bazen su gıbı akıntı az bırsey gelıyırfu daha önce korkma canım Allah’ın izniyle birsey olmaz duanı et sadece ben henüz hayla bebeğimi hissetmiyorum hareket var hıc yok canım