Nskyhn Kahramanmaraştan arkadaşım mamaya çok ihtiyaçları olduğunu söylüyor. Lütfen Bebelac mama en uygun fiyatlı herkesin bütçesine uyar herkes 1 mama 1 paket bez versinnn lütfen. Belediyelere bırakın lütfen 🥺🥺 Biz evdeki bütün bezleri mamalari battaniye ıslak mendilleri verdik bir paket bir pakettir lütfen
Sermec27 Nskyhn ben oğlumun bütün kışlık kıyafetlerini yolluyorum inşallah bebisler biraz olsun ısınır bu soğukta rabbim yardımcımız olsun üstte kalsın elimizden geldiğince yardım edelim benim kendi ailemde deprem bölgesinde Gaziantepte Allah yardımcımız olsun 😞🤲
Mysmrt Nskyhn merhaba biz de hazırlayacağız koli yarın gidecekmiş ben bebek beklediğim için elimde sadece yenidoğan bezi var ondan koycam işe yarar mı yenidoğan bezi. Islak mendil vs bol bol koycam ama bez yenidoğan olunca işe yarar mı bilemedim
Nskyhn Sermec27 coook geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. 🤲 Oradaki bebekleri dusundukce cildirasim geliyor ne varsa verelim 😪
Nskyhn Mysmrt tabiki yarar 30 günlük bebekler vs varmış o yüzden mutlaka ise yarar çünkü günde kaç bebek doğuyor düşünsenize 😪
Yenibirannee Nskyhn battaniye ve kislik esya yollayacagim esimle belediyeye. Bebek bezi ve islak mendilde eklerim Allahim yardimcilari olsun
Mysmrt Nskyhn tamamdır bez de koyayım benim ailem de adanada durumu anbean takip ediyorum rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah
bebeklerimveben_ Kutusundan çıkardım sadece onu yollasam olur mıu kızımın battaniyesinden de yollayacağım başka kavonoz mama koyacağım Başka neye ihtiyaç var
Nskyhn bebeklerimveben_ olur olur biz de öyle verdik hatta bir kaç bezimin ağzı açıktı hemen bantladim sonuçta kullanılmadığı sürece bez bezdir😓ıslak mendil tuvalet kağıdı çorap aklınıza ne gelirse :(
Rapunzelinanasi bebeklerimveben_ mama, bez, hatta biberon, battaniye, çorap, kalın kıyafet. Atkı, bere, şapka, eldiven. Küçük çocukların ellerine eldiven olmasa da çorap geçirirler yani çorap da çok önemli. Bebeklere dair her şey işe yarar her şey 😔
Esssss Tüm ülkemiz seferber oldu yardımlar toplanıyor inşallah en yakın zamanda yerlerine ulaşır . Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Nskyhn Esssss evet cok güzel yardımlar var her yer çok kalabalık ama bebisler unutulmasın diye burada annelere hatırlatma yapmak istedim aminnn