Allahkahretmesin1 Kızlar ben çok kötüyüm eve giremiyorum 17 haftalık hamileyim kasıklarımda belimde ağrı oluyor bebeğime bir şey olmuş mudur
piiremsesinannesiii Allahkahretmesin1 Allah korusun canım içini ferah tutmaya çalış sakin kalmaya çalış lütfen sürekli sure dua oku dur Allah korur inşallah nerdesin nerde oturuyorsun
GulserenKY Allahkahretmesin1 Stres ve korku bebeğinizi de etkileyebilir. Biliyorum zor ama sakin kalmaya çalışın lütfen. Siz stres yaptıkça bebek de etkilenir bundan. Bol bol dua okuyun Rabbım yardımcınız olsun.
momyy__ Allahkahretmesin1 bizde öyleyiz ki zaten evlere girmek yasak bende 9+1 haftalık hamileyim korkudan karnıma sancılar giriyor her oldugunda
kadertugrul7 Allahkahretmesin1 bizde 8 haftaligiz düşük riskimde var in cik in cik bı hal oldum belim ve kasiklarim patliycak gibi ağrıyor insallah bişey olmaz🤲
Allahkahretmesin1 piiremsesinannesiii kayserideyim çok kötü hissedildi burda bina yıkılıyor sandım hele en son birkaç saat önce oldu kendimi dışarı attım daha da giremedim eve
Allahkahretmesin1 GulserenKY Allah yardımcımız olsun inşallah Kayseri’de olmama rağmen eve asla giremiyorum kan sulandırıcı iğne kullanıyordum koştur koştur onları aldım geri çıktım evden her an yine olacakmış gibi geliyor
Allahkahretmesin1 bebeklerimveben_ kanamam yok çok şükür şimdi elimi karnıma koyduğumda sağ taraf taş gibi sol tafar bomboş geliyor elime
bebeklerimveben_ Allahkahretmesin1 Allahkahretmesin1 stres yapma kanaman yokmuş daha önce hareketlerini hissediyor muydun
Allahkahretmesin1 bebeklerimveben_ 1 haftadır falan belli belirsiz hissediyordum bugün de hissettim biraz ama şimdi bir şey yok
Allahkahretmesin1 kadertugrul7 yüksek kat olunca daha zor oluyor 13. kata inip çıkmaktan anam ağladı en son eltimlere geldik eve çıkacaktık 9. Kat Allah razı olsun görevlinin eşi gelin bende durun hemen çıkarız burdan dedi de ordayız şimdi
bebeklerimveben_ Allahkahretmesin1 çok küçük çünkü kasları Bile tam gelişmedi yine eder korkma Allah’ın izni ile
Allahkahretmesin1 bebeklerimveben_ şimdi de ara ara hissediyorum çok şükür o an bile aklıma gelen tek şey içimdeki can oldu Allah bir daha yaşatmasın
Yeniiannecikk Allahkahretmesin1 Şanlıurfa da yasiyamlar a ulaşın Karaköprü de fuar alanında.corba dağıtımı oluyor ara ara
Aysecan0335 Arkadaşlar Sürat kargo ile bedelsiz ücret ödemeden deprem bölgesine göndermek istediğiniz mama bez battaniye v.s. gönderim sağlayabiliyorsunuz. Bilginize