Taandreab Kızlar bende 16+2deyim geçen hafta gittiğimde doktor bişey demedi cinsiyetle işgili.Ayrıca 17.haftaya girince gel 4lü test yapalım dedi.Yani bu detaylı mu oluyor yoksa o başka bi testmi?
reinamm asime24 son adet tarihini bi de net doğum tarihini biliyosan çin takvimi otomatik hesaplama yaz çıkar. Ama bi çok site var. http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama Burdan bak canm:)
Melinoee asime24 Bizde 15+3 üz ama doktor kesin birşey demedi. %60 erkek gibi ama bilemiyorum dedi 1 hafta önce. Şimdi haftaya randevum var artık kesinleşir diye düşünüyorum 🙄 Çin takvimi, Rus takvimi sonra ikili test sonucu 50 den yüksek olması hepsinde kız çıkıyor. Bende kızım olsun çok istiyorum Allah önce sağlık versin önemli olan bu ama işte insan merak ediyor 🤗
Polo reinamm otomatik olandan Şimdi burdaki atılan linkten grdim 😀 İlk defa şimdi baktım Tutuomu die :) Kısaca tutmadı 🤘🏻
Polo reinamm benim geç döllenme deil :) Valla bakıyım dedim şimdi böyle şeyler tutuomu die ama nıc :) Bana tutan şu oldu, 6 hafta ultrasn fotoğrafndan arkdsm baktı . Bişe bişe teorisi. Orda arkdsm erkek demişti :)
Merveanneoluyor asime24 bebeğin pozisyonu önemli🤗 biz 16. Haftada gittik tam göremedim kesin değil ama erkeğe benziyor dedi😌 19.haftada kesin olarak gördük oğlumuz olacak inşallah😍🤲🏻
Esukcigdem Merveanneoluyor bende oğlan hissediyorum bebegim solda duruyoru 16, haftama kadar sizde oglunuz karnınız hangi kısmında yer almıştı acaba ☺️
Polo reinamm adını unuttum ya Bana 6. Haftamda senin oğlun olcak dedi Ve oğlum oluo :) Başka arkadasa kızın olcak dedi , kızı oldu.
Mirayinannesiii Ayan__ alakasi yok bebeğin pozisyonuyla alakali bi durum. Ben kızımı 12 haftada net ogrenmistim. Suan oglan. 15 haftada anca emin oldu doktorum