Minik_annee Kumsal10 çok güzel beslenmiş genelde 30 da 1500 oluyorlar nasıl beslendiniz doktor bişi dedi mi
HaticeC123 Bugün gittim 30+5 .. 1696 kg miniğim🌸 Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻🌸
Kumsal10 Minik_annee iki hafta önde gidiyor dedi iri bir bebeğe beziyor dedi ama kötü bir şey demedi bu cuma randevum var 33 haftalik oldum baklm bu sefer ne kadar olmuş 😊
Kumsal10 Minik_annee mide yanmasından bişey yiyemiyorum ki nasıl böyle oldu bende anlamış değilim ama muz yiyorum sürekli bide mide yanmasi için süt içiyorum sürekli sütün etki gösterdiğini düşünüyorum
guldenn1 Minik_annee valla pilav makarnayı hamur işlerini bıraktım çok kilo almıyım diye sürekli salatalar yedim ton balıklı brokoli salatası felan meyvelerimi kuruyemişimi eksik etmedim hep sağlıklı beslenmeye özen gösterdim 😊 4 kg almışım oda hep bebeğe gitmiş😊
Minik_annee Kumsal10 bende muzun etki gösterdiğini düşündüm çünkü muz bı çok kişiden duymuştum bende de aşırı mide yanması oluyor bu arada bazen çok zorladiginda ilacını kullaniyorum
Kumsal10 Minik_annee ilacı bende yok kaç defadır unutuyorum doktora söylemeye bu sefer söylüycem artk dayanamıyorum çünkü bu arada bide bebeğin kilosuna rağmen karnım hiç büyük degl
Minik_annee Kumsal10 karnına takılma iç karnın geniş olduğu için olabilir benim de çok çıktı ve çok zor böyle :( ilacını şöyle evet iyi geliyor valla bide benim geceleri genelde yanıyor uyutmuyordu
Hlilal Semagnydi oluyor iki gün durgunsa üçüncü gün çok hareketli her haftaya girdiğim de bunu rutin olarak yaşıyorum artık sanırım normal bir durum
Minik_annee guldenn1 maşallah yaaa inşallah bakalım bende 15 inde 30 haftalık oluyorum bakalım kaç kilo olmuş miniğim 💖