Brlgry Derya05 bizde kayrada karar kıldık sayılır son anda değişmez ise aren ismide çok hoşuma gidiyor ama eşim Kayradan yana oldu 2sininde anlamı güzel 👍🏻
Deletedmom0067 Derya05 tam postu acicakken uras yazayim dedim degisik o geldi aklima bi girdim uras :D
Derya05 Brlgry ay evet bende gördüm Arel sanırım anlamında güzel bişeyler yazıyordu ama eşim o ne Avel Derler dedi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Resmen yıkıldım
Brlgry Derya05 arelde var ben areni daha çok sevmiştim çölde en parlak kum tanesi ama benimkide aynı yorumda bulundu gerçekten 😂 erkek milleti 🤦🏼♀️
Nisanurr Bende Arsal ı çok sevmiştim o ne oyle arsa gibi dediler 😏 oysa ki anlamı temiz huylu namuslu ne kadarda güzel 😌
nupel ben mirsat koyacaktım çok hoşuma gitmişti ama anlamı çok ğüzel değildi 😞 vazgeçtik arel ismine yöneldim temiz dürüst insan anlamına geliyor eşim arel ne ünüversite ismi o 😵 diyince ben de en son urasa karar verdim oğluşumun isimi doğuma iki ay kaladı değişmese ❤️ uras ❤️
Derya05 nupel uras mııı 😍 ya bende kararsızım başka güzel bi isim bulurmuyum diye ama en kulağa güzel gelen uras sanırımm😊
nupel Derya05 anlamı temiz dürüst insan demek ❤️ urasın oğluşumda temiz dürüst bir evlat olsun diye uras koydum inşallah öyle olur
AygyulSina Derya05 oğlum olucak hayirlisi ile ismini Sina koyucaz. Anlamida misirda bir adanin ismi ve Hz. Musaya Allahtan sozlerin geldigi dag.