nursomyurek Kızlar sakarya da ve kocaelinde deprem oldu diyorlar kandilli de böyle bir açıklama yok ama gittikçe korkmaya baslıyorum ve strest yaptıkça bebeğimin hareketleri iyice fazlalaştı :(
Smyye1B nursomyurek Bebeğim korkma Kocaeli Köseköydeyim öyle birşey yok yalan haberlere itibar etme rabbim korusun hepimizi
Sseennaa nursomyurek hayır olmadı asparagas haberler doldu taştı her yerde. Zaten 5.5 oldukca hissedilebilir bir deprem.
nursomyurek Allah hepimizi korusun 32.haftamdayım strest ve panikten doğurdu doğurcam az kaldı yani 😢
melikeayna nursomyurek şu durumda bile yalan haber yapıyorlar bir iki tık fazla almak için yaaa Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları
Nur123aa nursomyurek fay hattı kopmuş gibi haberler yalan arkadaşlar milleti şu durumda bile korkutuyorlar panik haline sokuyorlar
Mucize-m1 Sakarya’da deprem olmadı arkadaşlar sakin olun bebeklerimizi düşünmeliyiz Rabbim hepimizi korusun .
Baymehal nursomyurek eğer gördüğün ınstagramda vs ise itibar etme ve şikayette bulun canım böyle yaygara koparmaya çalışıyorlar haberleri tkip edin 😓
Beybeybi nursomyurek turkiyenin dogusunda olmus ama batida olmamis diyebiliyorum siz korkmakta haklisiniz ama olan yerlere dua edin yardim edin bence 😊