Fh2512 Kızlar esenyurt doğa hospital de kadın doğum muayene ücreti yeni yılda ne kadar zamlandı acaba? Güncel fiyat nedir giden Varmı acaba oraya??
Fh2512 Gnl01 en son ne zaman sordunuz acaba bugün aradım 400 TL dediler şok oldum 1 ay önce 250 tlye muayene oldum ben
Ayseas1 Fh2512 ben kendim hiç gitmedim oraya Kolan takipliyim ama annemin bi komşusu gidiyordu o öyle söylemişti tabi o doğum yaptı baya oldu şuan nedir bilmiyorum
Seval75 Gnl01 Arkadaşımla ben Nisan sonu mayıs başı doğum yapacağız ona sen yapana kadar 9500 olur demişler ama bakalım
Seval75 Fh2512 Merhaba bende Faruk beye gidiyorum normalde bu ay Fırat hocaya gidicem Bu ayın 23 ünde gel demişti detaylıdan sonradan takipteyim çünkü randevulu mu çalışıyor Fırat Hoca ona göre gideyim ?
Seval75 Fh2512 Fırat hoca ile Faruk hocanın muayene ücreti aynımı acaba bende 27 haftalık hamileyim hep Faruk hocaya gittim
Seval75 Nzlsgt_1 Ayy hadi inşallah rabbim tek avazda sağ salim yavruna kavuşmayı nasip etsin bende Faruk hocaya gidiyorum inşallah memnun kalırsınız oradan bende doğumu orada düşünüyorum ama bakalım hayırlısı doğum sonrası yazabilir misiniz 😍