Beybiacar Arkadaşlar cinsiyet yanılması yaşadınız mı fetal dna testinde yoksa ne denildiyse o mu oldu
Ozgekilic_ Beybiacar kesın diye bılıyorum yanılma payı % 0.1 garantılı denılıyor ama ablam yaptırdı kız dediler kız oldu bugünde ben yaptırdım sonucu bekliyorum ☺️🙏🏽 ınsllah güzel saçlı haberlerinı alırız 🙏🏽
Mericylmz Beybiacar 11. Hafta da yaptırdım ben kız dı hala kız kesin sonuç yani kandan bakılıyor genstar firmasına yaptırdım Aralık ayında 5.500₺
Likayolcusu Ozgekilic_ nasıl devlette yapılıyormu bu test ve benim çift yumurta ikizi nasıl emin olunulcak ya biri kız biri erkek se
TugSozTan Likayolcusu devlette yapılan bir test değil. Klinik yapıyor. Biz tek bebek için 6100 verdik nipt plus
Ozgekilic_ Likayolcusu malesef özel bı test Fransa’ya gidiyo bende özel bı sırkette yaptırdım doktorumun tavsiye ettıgı 7530 Tl ödedim bugünün kuru ile sabah 370 € benım yaptırdığım
Sellmaseellma asetonluoje öyle deniyor ama çoğu aileye de yanlış bilgiler veriliyor malesef para için getirilmiş bir test başka amacı yok
_Ceyda_ 3lü testim down sendromu açısından yüksek riskli çıkmıştı fetal DNA yaptırdım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı erkek bebek dediler. Zaten ben 15ve 16. Haftada da gittiğimde erkek demişti doktorum .