merveecakirr_ Merhaba kızlar, öncelikle tüm Türkiye’de geçmiş olsun🤲 doktor tavsiyenize ihtiyacım var istanbul pendikte hatta mümkünse özellikle yüzyıl hastanesinde memnun kaldığınız doktor önerilerinizi alabilir miyim
brcnerdgn merveecakirr_ bende yüzyılda Esra Günay’a gidiyorum çok memnunum.seylan yapan,hale Kayıran,serap simavlıdan da çok memnun olan var ama aklımızda olsun bu doktorlar ❤️
Mommm03 merveecakirr_ özellikle yüzyıl dediğiniz için diyorum hale hanim çok iyi 2.ci gebeligim ona gidiyorum smdi devlette gdicegm için doktorumu degistirorum bana kalsa haleye devam ederim ama iştee
pelinden Denizsem benim de doktorum 14+3 olduk 🙏🏻 iyi bir doktor başka herhangi bir doktor ile görüşme ihtiyacı hissetmedim
Denizsem merveecakirr_ evet malesef baya artmis, ozel saglik sigortamdan faydalanamadigim icin %20indirim aliyorum.ona ragmen diger hastanalere gore baya yuksek.
mervegny1 Bende yüzyılda seylan tapana gidiyorum en başından beri 37 hafta olduk hala devam ediyoruz tavsiye ederim
SeydaYvz Ben pendik medipolde canan hocaya gidiyorum suan 37+5 im 14 subatta sezeryan doğumum olucak insallah hem pendik kart çıkarırsanız belediye sayfasından (ücretsiz çıkıyo) muaneye ve testlere indirm oluyor yani normal muayene 530 tl fln sanırım pendik kart ile 450 ye muane oluyorum suan doktorumdan da memnunum tavsiye ederim
Aysnrbtnn SeydaYvz merhaba doğum fotoğrafı pakete dahil mi oluyor bir bilginiz var mı yoksa telefonu versem çeker mi hemşireler
Seda3399 Bnde medipole gidiyorum öğretmen indiriminden yararlanıyoruz Pendik kart olunca ayrıca indirim alabilir miyiz
Senanur6079 merveecakirr_ bende Pendik yüzyıla gidiyorum doktorum seylan tapan aşırı derecede memnunum ve gayet bilgili ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
damlassu Bende Medipol Nergiz Kılıç’a gidiyorum, çok memnunum. Fiyatları da pendik karta 380₺ ye düşüyor. Gayet ilgili, güleryüzlü, sakin biri. Her şeyi tek tek anlatıyo . Asla acele etmiyo, numarasını da veriyor bu arada.
merveecakirr_ damlassu Pendik kart indiriminden nasıl yararlanıyoruz muayene ücret ödemesini yaparken
Balpetegii damlassu muayenesi 475 tl degil mi nasil kartla birden 380 tlye düşüyor ben daha yeni arayip sordum 475 demisti ama kart indirim oranini burdan hesaplayamiyoruz demislerdi