essyagiz BetlBalc Canım döndüğü zaman hissetmiştim, acayip canım acımıştı 😐 Kanala girmesini hissetmedim, ama şimdilerde çok fazla bastırdığını hissediyorum kafasıyla, ayaklarıyla da göğüs kafesime bastırıyor. Sancılarımda adet sancısı gibi minik minik olup geçiyor🤗
kymkkymk2106 Bsk2101 ewt banada bir haftadır karnın aşağı inmiş diolar 🤗 aslında bnde 36 dandrır bu belirtile yaşıom ama henz bişi yok bnmde gaz sancı nadir ama karnımda çok sert kaç gündr midemi rahatsz edeck derecede😒
nrcnmrt kymkkymk2106 38+4 aynı şikayetler bende de var. Aşağıya baskı yapıyo ve oradaki kemiklerim ağrıyo, bel ağrısı var, arada adet sancısı gibi sancım oluyo. Ama düzenli değil.Akıntım arttı. Bebek hareketleri azaldı yeri darlaşmaya başladığından glb. Sizinkinin hareketleri azaldı mı?
kymkkymk2106 nrcnmrt evet azaldı zaten artk hreketleri hep kasılma şeklinde bugün daha var ya halada oluyo kasılıp aşağı vuruyo inşallh bugece gelir doğm sancılarm🤗
Uykucusirine Canisi44 benn herseyi yedim ama sabahlari muz, ayran, kefir sürekli bunlari tukettim. Hic mide bulantisi yasamadim, tiksinmem olmadi, sebzede ette hersey yedim
Rabia06 essyagiz ay inşallah canım ya gerçekten 36 haftadan sonra insan ağırlaşiyo dogsun istiyo ben artık son dönemlerde aglıyodum şuan yine hamileyim 20+2 günlük bakaşm hayırlısı olsun inşallah ama bekle emin ol o ne zaman dogacagını biliyo doktorum bana öyle demişti sabir et dedi o ne zaman dogacagını biliyo dedi 3 gün sonra dogdu
Rumeysaylz essyagiz 38+1oldum bende 39. Haftamda önümüzdeki salıya gün verdi doktorum sezeryan için sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 bebişlerimiz ❣️
Rumeysaylz Handearsy Hayır normal bir kiloda fakat makat geliş pozisyonda olduğu için doktorum 39 haftayı doldurunca doğumu gerçekleştirelim dedi
kuantumx 38+1im bende. 8 kasımda sezeryan olacağım, şimdilik sancı falan yok bebekte kanalda değil herhalde doktor bişey denemişti en son
Sezen07 essyagiz bende birazdan kontrole giricem çok merak ediyorum geçen hafta bişey yoktu inşallah benim de ole olmuştur kanala inmesinde bir belirtin oldu mu 37+4 şuan benim de geçen hafta 3200 dü 52 cm bu hafta biraz daha çıkmıştır nasıl dogurcam acaba birde ufacık şuan karnım bu çocuk nasıl sığıyor oraya kız birde artik doğurmak istiyorum 🤦♀️😁🧚♀️
essyagiz Sezen07 Gittim mi canım ne dedi doktorun? Ben kanala girdiğini farketmedim, sonradan başını hissetmeye başladım.. Benim önceki haftalarda 300 gr alıyordu bu hafta 100 gr olmuş, çok büyümesni bende istemiyorum rahat doğması için🙈☺️☺️